znałam 2 dzieci, które po szczepieniach noworodkowych miały bardzo poważne powikłania, nie będę tutaj opisywać jak i co, faktem jest natomiast, że dzieciaki miały potwierdzone w klinikach choroby, ktore pojawiły się po szczepieniu - w żadnej karcie to nie było napisane, jednak rodzice usłyszeli
z jednym dzieckiem miałam przez kilka lat bezposredni i częsty kontakt - ciężko czasami było
ten chłopczyk nie żyje od kilku lat
sama miałam duże klopoty z powodu odmowy szczepienia syna "nawszystko" i do tego szczepionkami skojarzonymi
nie uległam i nie żałuję
i jeszcze - są lekarze, bynajmniej nie oszołomy, którzy mówią o 'błędach' ad. przygotowywani czy technologii dot. produkcji szczepionek
tyczy to również leków - jest taka substancja, odkryta, syntetyczna, która znosi większość odczynów alergicznych, dla organizmu ludzkiego wystarczy jej śladowa ilość w kroplach, często przy podaniu w kroplach dawała efekt dla całego organizmu, skutki uboczne minimalne przy przyjmowaniu zgodnie z zaleceniami
zniknęła z rynku światowego ok. 30 lat temu
ciekawe dlaczego?
i co z tym wspólnego mają producenci alerików i takich tam

widocznie myjesz podłogę ziołami, których pchły nie lubią

pchły włażą na futro tylko na czas posiłku, potem bytują w otoczeniu i tam się mnożą
byc może zaburzyłaś cos w tym układzie