klaudiafj pisze:Faktycznie, jakoś tak ciemno się zrobiło i wiar hula w kominieDo biegania pewnie dobra
byłam z pieskami na spacerze i w sklepie to mnie wywiało porządnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Faktycznie, jakoś tak ciemno się zrobiło i wiar hula w kominieDo biegania pewnie dobra
MonikaMroz pisze:Ja jeszcze dzisiaj nie wychodziłam. Maciek rano nie przylazł to nie miałam po co. Własnie ogórkową skończyłam gotować![]()
A u was co na obiadek ??
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Ja jeszcze dzisiaj nie wychodziłam. Maciek rano nie przylazł to nie miałam po co. Własnie ogórkową skończyłam gotować![]()
A u was co na obiadek ??
u mnie zapiekanki z pieczarkami
Sihaja pisze:Fajne koteczki
Zainteresował mnie Twój wegetarianizm. Trzymasz dietę ze względu na ideę czy jakoś inaczej Ci taka myśl przyszła do głowy?
I jesz ser żółty? Wegetarianie, których znam nie jedzą sera żółtego. Przepraszam, że pytam, to tak z ciekawości, gdy przeczytałam o tej roladzie ustrzytckiej...
mir.ka pisze:Sihaja pisze:Fajne koteczki
Zainteresował mnie Twój wegetarianizm. Trzymasz dietę ze względu na ideę czy jakoś inaczej Ci taka myśl przyszła do głowy?
I jesz ser żółty? Wegetarianie, których znam nie jedzą sera żółtego. Przepraszam, że pytam, to tak z ciekawości, gdy przeczytałam o tej roladzie ustrzytckiej...
chyba weganie nie jedzą, nic co od zwierząt, tylko roślinki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 14 gości