Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 18, 2015 10:49 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Faktycznie, jakoś tak ciemno się zrobiło i wiar hula w kominie :) Do biegania pewnie dobra ;)

byłam z pieskami na spacerze i w sklepie to mnie wywiało porządnie :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob kwi 18, 2015 12:13 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Ja jeszcze dzisiaj nie wychodziłam. Maciek rano nie przylazł to nie miałam po co. Własnie ogórkową skończyłam gotować :ok:
A u was co na obiadek ??
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob kwi 18, 2015 12:40 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

MonikaMroz pisze:Ja jeszcze dzisiaj nie wychodziłam. Maciek rano nie przylazł to nie miałam po co. Własnie ogórkową skończyłam gotować :ok:
A u was co na obiadek ??

u mnie zapiekanki z pieczarkami :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob kwi 18, 2015 12:47 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:Ja jeszcze dzisiaj nie wychodziłam. Maciek rano nie przylazł to nie miałam po co. Własnie ogórkową skończyłam gotować :ok:
A u was co na obiadek ??

u mnie zapiekanki z pieczarkami :)

Pychotka :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob kwi 18, 2015 12:53 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

U mnie żurek postny :) bez jajka, bez sera wędzonego i bez kiełbaski wegatariańskiej, ale wyszedl dobry. Pewnie ten ser Was dziwi :) Ser wędzony typu rolada ustrzycka wrzucam do żurku zawsze jak mam, jest lepsze od kiłbaski wędzonej a szczególnie jak się podsuszy ;)

Zapienkanki pycha i ogórkowa - w sumie u nas żurek też na kwaśno :)

A małż wrócił i powiedział, że dobrze, że nie pojechalam bo wymarzł do kości, tak dziś zimno :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob kwi 18, 2015 13:26 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Ja też jeszcze nie wychodziłam, umyłam głowę i wzięłam się za gruntowne porządki. Teraz na chwileczkę siadam żeby poczytać co u Was i dalej do roboty :lol:
Ja mam ochotę na szpinak z serem gorgonzola i może makaron do tego. Późno jadłam śniadanie więc jeszcze nie zgłodniałam. W Warszawie też zimno. :piwa: :piwa: :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob kwi 18, 2015 13:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

W końcu po tygodniu, przyszły moje zdjęcia wysłane z telefonu na mail kotecków ;p Program do obróbki jaki jest na tym kompie jest mi zupełnie obcy i zdjęcia nie wyglądają najlepiej, ale widać co trzeba. Fotki są z telefonu :)

Panna Marysia nawannowa:
Obrazek

Obok wanny na podłodze Kitusia patrząca na Marysię na wannie :)
Obrazek

Tak to wygląda w planie ogólnej:
Obrazek

Kitusia, kiedy śpi na swojej podusi, Marysia trochę jej zazdrości tej miejscówki, a ja mam łazienkę mikroskopijną i nie ma miejsca na dwie podusie :/ ale w przyszłym roku ustawie inaczej to i będzie mniej wygodnie, ale będą dwa miejsca.

Obrazek
Precelek:
Obrazek
Pysio takie słodkie:
Obrazek
Łapeczki:
Obrazek

W tym czasie Marysia śpi ze mną - tutaj się budzimy i wciągamy pępuchy ;p
Obrazek

Myjemy się:
[img][http://wstaw.org/m/2015/04/18/20150415_112720.jpg/img]

Jest śmiesznie :mrgreen: :
Obrazek

Tu popołudniowa drzemka na grubaśnym kocyku, który dostałam ostatnio od mamy:
Obrazek

Jest miło:
Obrazek

A tutaj jesteśmy już obudzone i patrzymy za cukierkami ;) :
Obrazek

Obiecuje, że następne zdjęcia będą lepszej jakości :D Mam nadzieje, że oczy Was nie rozbolą. Mordowałam się dziś pół dnia, żeby tu to wrzucić, a jak policzę czas to nawet tydzień ;)

klaudiafj

Post » Sob kwi 18, 2015 13:46 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Zdjęcia są super ! Marysia i Kitusia śliczne aktoreczki a jakie słodkie. Uwielbiam śpiące koty :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob kwi 18, 2015 14:12 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:) Oto co zastałam przed chwilą w łazience:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A po drzemce:
Obrazek
Wbrew pozorom na zdjęciu są dwa koty ;) W tej szparze w pudle widać Kitka (albo byłoby widać, gdy zdjęcie bylo lepsze ;) )

klaudiafj

Post » Sob kwi 18, 2015 14:28 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

dużo fajnych foteczek fajnych koteczek na koniec wątku :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob kwi 18, 2015 14:29 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

myślisz juz o nowym wątku? :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob kwi 18, 2015 17:39 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Fajne koteczki :)
Zainteresował mnie Twój wegetarianizm. Trzymasz dietę ze względu na ideę czy jakoś inaczej Ci taka myśl przyszła do głowy?
I jesz ser żółty? Wegetarianie, których znam nie jedzą sera żółtego. Przepraszam, że pytam, to tak z ciekawości, gdy przeczytałam o tej roladzie ustrzytckiej...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob kwi 18, 2015 18:34 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Sihaja pisze:Fajne koteczki :)
Zainteresował mnie Twój wegetarianizm. Trzymasz dietę ze względu na ideę czy jakoś inaczej Ci taka myśl przyszła do głowy?
I jesz ser żółty? Wegetarianie, których znam nie jedzą sera żółtego. Przepraszam, że pytam, to tak z ciekawości, gdy przeczytałam o tej roladzie ustrzytckiej...

chyba weganie nie jedzą, nic co od zwierząt, tylko roślinki
Obrazek

mir.ka

Post » Sob kwi 18, 2015 19:32 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

mir.ka pisze:
Sihaja pisze:Fajne koteczki :)

chyba weganie nie jedzą, nic co od zwierząt, tylko roślinki

NO tak, weganie tak. Wegetarianie natomiast jedzą miód, jaja, przetwory mleczne. Czyli produkty, do produkcji których nie trzeba zabijać zwierząt. Ser żółty takim produktem nie jest...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

[poprzednia][następna]