Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 22, 2014 10:38 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

magdar77 pisze:Komuś tu się wątek kończy :twisted: . Cześć Siostra :-)

Cześć Siostra! :D
Ano siem kończy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro paź 22, 2014 10:41 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Hej :) Ja jestem biurwa sprzed komputera :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro paź 22, 2014 10:42 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Ja się mogę narobić, proszę bardzo. Ale wtedy, kiedy lubię to co robię. A mojej obecnej pracy nie lubię coraz bardziej.
Zaczęłam się zastanawiać nad prowadzeniem hoteliku dla zwierząt. Oczywiście, nie u siebie w mieszkaniu :wink:
Ale jeszcze mam nadzieję, że uda mi się zmienić miejsce pracy na bardziej mi odpowiadające :roll:

Ja lubię swój zawód ale nie miejsca gdzie przyszło mi pracować.
Ja jestem sprzedawcą a nie cyborgiem wykonującym polecenia.

ważne też jest z jakimi ludźmi się pracuje, a póki co u ciebie nie wygląda to najlepiej :|

Ja ich jeszcze nie znam choć jest kilka fajnych dziewczyn. Ale nie znoszę czegoś takiego jak pod pijanie cudzych napoi. Mnie rodzice zawsze uczyli - nie twoje nie rusz. A jak chcesz się poczęstować zapytaj czy ci właściciel pozwoli. To co zrobiły to dla mnie ewidentna kradzież.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 10:43 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mag828 pisze:
Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Ja się mogę narobić, proszę bardzo. Ale wtedy, kiedy lubię to co robię. A mojej obecnej pracy nie lubię coraz bardziej.
Zaczęłam się zastanawiać nad prowadzeniem hoteliku dla zwierząt. Oczywiście, nie u siebie w mieszkaniu :wink:
Ale jeszcze mam nadzieję, że uda mi się zmienić miejsce pracy na bardziej mi odpowiadające :roll:

Ja lubię swój zawód ale nie miejsca gdzie przyszło mi pracować.
Ja jestem sprzedawcą a nie cyborgiem wykonującym polecenia.

ważne też jest z jakimi ludźmi się pracuje, a póki co u ciebie nie wygląda to najlepiej :|

Ja ich jeszcze nie znam choć jest kilka fajnych dziewczyn. Ale nie znoszę czegoś takiego jak pod pijanie cudzych napoi. Mnie rodzice zawsze uczyli - nie twoje nie rusz. A jak chcesz się poczęstować zapytaj czy ci właściciel pozwoli. To co zrobiły to dla mnie ewidentna kradzież.

własnie o tym pisałam... :|

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro paź 22, 2014 10:44 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:Hej :) Ja jestem biurwa sprzed komputera :)

ja też :)
i mam kontakt z klientami...

mag828

Post » Śro paź 22, 2014 10:44 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Mam nadzieję że nie obraziłaś się.
Uważam tylko że osoby nie mające nic wspólnego z bezpośrednia obsługą klienta nie powinny narzucać jak to sie robi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 10:46 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mag828 pisze:

ja też :)
i mam kontakt z klientami...

Ale jesteś biurwą która ma kontakt z klientem a te co siedzą w biurze w firmie i narzucają sprzedawcy jak ma obsługiwać klienta to trochę mija sie z celem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 10:47 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Idę se łepa suszyć bo mam mokry.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 10:47 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:

Uważam tylko że osoby nie mające nic wspólnego z bezpośrednia obsługą klienta nie powinny narzucać jak to sie robi.

Nie, no co Ty :)
Ja mam inny problem - ktoś mądry "na górze" podejmuje kretyńskie decyzje, za które obrywam ja, bo na taką "biurwę" to najlepiej się wylewa "gorzkie żale" i pretensje o wszystko i ludzie nie mogą zrozumieć, że ja tylko wypełniam polecenia, a nie wymyślam głupie zasady...

Sihaja

Post » Śro paź 22, 2014 10:49 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:
Ewa L. pisze:

Ja mam inny problem - ktoś mądry "na górze" podejmuje kretyńskie decyzje, za które obrywam ja, bo na taką "biurwę" to najlepiej się wylewa "gorzkie żale" i pretensje o wszystko i ludzie nie mogą zrozumieć, że ja tylko wypełniam polecenia, a nie wymyślam głupie zasady...

o jak ja cię rozumiem...

mag828

Post » Śro paź 22, 2014 11:00 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:
Ewa L. pisze:

Co coś jak ja. Jestem na pierwszej linii ognia i jak klient ma o coś pretensje to obrywam ja. Ostatnio przyszedł klient z pretensjami że kupił mrożone krewetki i po rozmrożeniu okazały się śmierdzące. Były w dacie, głęboko zamrożone więc skąd miałam wiedzieć że coś z nimi nie halo. Za rządał zwrotu pieniędzy ale nie miał paragonu - poszłam po kierowniczkę bo miałam dość tłumaczenia że podstawą reklamacji jest paragon.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 11:04 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
Może weekendzik masz wolny ?

W sobotę chyba będę szła popracować,nie wiem do końća jak to będzie,bo J chciał do rodziny jechać,dać im bilety na listopadowy koncert ,na który się wybieramy i nie wiem kiedy łun będzie chciał jechać,czy w sobotę czy w niedzielę,no i kiedy tamci będą chcieli
Dzisiaj przegadamy sprawę,ale nie powiem,reset mi potrzebny jak dawno :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro paź 22, 2014 11:05 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Inna pani miała pretensję do koleżanki że nie może znaleźć jakiejś kawy a zawsze tu była bo jak było społem to ona wiedziała gdzie co jest i z zamkniętymi oczami znajdowała co potrzebuje. Problem w tym że społem już nie ma a jest stokrotka czyli zupełnie inny sklep. Już jej współczuję jak się zmieni planogram towarów bo biedna znów się nie odnajdzie w sklepie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 11:09 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:
Może weekendzik masz wolny ?

W sobotę chyba będę szła popracować,nie wiem do końća jak to będzie,bo J chciał do rodziny jechać,dać im bilety na listopadowy koncert ,na który się wybieramy i nie wiem kiedy łun będzie chciał jechać,czy w sobotę czy w niedzielę,no i kiedy tamci będą chcieli
Dzisiaj przegadamy sprawę,ale nie powiem,reset mi potrzebny jak dawno :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja mam sobotę i niedzielę wolną ( chyba że znów coś się zmieni ).
10 listopada mam imprezę integracyjną całonocną i trzeba było się zapisać. Szczerze to nie jestem pewna czy mam ochote się z nimi integrować a 10 wieczorem zawsze może mnie złapać migrena i nikt mnie nie zmusi do wziecia udziału w tej imprezie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 11:11 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Inna pani miała pretensję do koleżanki że nie może znaleźć jakiejś kawy a zawsze tu była bo jak było społem to ona wiedziała gdzie co jest i z zamkniętymi oczami znajdowała co potrzebuje. Problem w tym że społem już nie ma a jest stokrotka czyli zupełnie inny sklep. Już jej współczuję jak się zmieni planogram towarów bo biedna znów się nie odnajdzie w sklepie.

O jak ja nie znoszę przestawianek w sklepie. Mam swój sklep, od lat chodziłam, mogłam z zamkniętymi oczami iść wiedziałam gdzie co jest. Wchodziłam, leciałam do dodpowiedniej półki raz-dwa i po zakupach. W sierpniu całkowicie wszystko poprzestawiali. Do dziś się gubię...

Sihaja

[poprzednia][następna]