no tak a te już śpią

Maryś a co Mikołaj Inusi przyniósł co

Bo Tobie to pewnie rózgę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mogłam do cię przylatać kotolotę bo Duża pojechała se i zamkła drzwiOna jezd nieznośniejsza, miauczę ci
A opcy dalej siedzi i nam zajmnuje łazienku
![]()
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mogłam do cię przylatać kotolotę bo Duża pojechała se i zamkła drzwiOna jezd nieznośniejsza, miauczę ci
![]()
Książniczka Ofelja
to pojechała i biedne koteczki z opcym zostawiła?
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mogłam do cię przylatać kotolotę bo Duża pojechała se i zamkła drzwiOna jezd nieznośniejsza, miauczę ci
![]()
Książniczka Ofelja
No niestety, musiała. Na szczęście na krótko i pod opieką sąsiadki. Z drzwiczkami kocimi do łazienki zastawionymi wysoką piramidą z książek.
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mogłam do cię przylatać kotolotę bo Duża pojechała se i zamkła drzwiOna jezd nieznośniejsza, miauczę ci
![]()
Książniczka Ofelja
No niestety, musiała. Na szczęście na krótko i pod opieką sąsiadki. Z drzwiczkami kocimi do łazienki zastawionymi wysoką piramidą z książek.
a sąsiadka jak się do opcego dostawała?
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mogłam do cię przylatać kotolotę bo Duża pojechała se i zamkła drzwiOna jezd nieznośniejsza, miauczę ci
![]()
Książniczka Ofelja
a sąsiadka jak się do opcego dostawała?
Tak samo jak ja - odsuwając na chwilę stos książek.
Niestety, zabezpieczenie jest konieczne, bo te drzwiczki łatwo odblokować, a maluch dopiero jutro będzie odrobaczany. Nie chcę żeby mi zarobaczył pannice.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości