Femka pisze:Femcia może się do Chipolitowego klubu zapisać. Z jej menu nie zniknęły chrupeczki, a nawet daje radę myszomNiestety.
Chipi je głównie chrupki

Mysz musiałabym mu sama złapać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Femcia może się do Chipolitowego klubu zapisać. Z jej menu nie zniknęły chrupeczki, a nawet daje radę myszomNiestety.
Femka pisze:to łap RAS RAS
kotek musi mieć coś z życia
Femka pisze:Ja? Wyśmienicie. Dziękuję, że pytasz![]()
Femka pisze:Leniwie minęła sobota. Pogoda piękna, więc futra wygrzewały się na słoneczku, w trawie, pod choinką, jak który woli. Teraz towarzystwo najedzone jak bąki poleguje na kanapach i fotelach. Z Menelem włącznie![]()
Nuda, panie, nuda.
Chyba mnie diabeł podkusił, jak projektowałam swoją chałupę po remoncie. Wybrałam kolorystykę, która w ogóle nie istnieje w ofercie handlowej. A konkretnie krzesła do jadalni. Powinny być ciemnoniebieskie (ale nie żadne turkusowe), najchętniej z tworzywa. Konia z rzędem, kto znajdzie takowe bez dodatków chromu, drewna itp. No nie ma, NIE MA. W jednym sklepie znalazłam coś zbliżonego do moich wyobrażeń, ale nie poradzili sobie z zamówieniem. Po dwóch tygodniach po terminie realizacji zamówienia dziunia nie jest w stanie podać terminu dostawy. To podziękowałam, bo do grudnia nie zdążą.
Szukam dalej. Już drugi miesiąc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości