izka53 pisze:Ale temat kup ......hmmmmm.....a czy my, kociary, nie rozpatrujemy konsystencji kocich kup? Czy wręcz nie grzebiemy w nich, jak coś nas w kocie niepokoi?
Kule bele - tak jest!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:Ale temat kup ......hmmmmm.....a czy my, kociary, nie rozpatrujemy konsystencji kocich kup? Czy wręcz nie grzebiemy w nich, jak coś nas w kocie niepokoi?
klaudiafj pisze:izka53 pisze:Ale temat kup ......hmmmmm.....a czy my, kociary, nie rozpatrujemy konsystencji kocich kup? Czy wręcz nie grzebiemy w nich, jak coś nas w kocie niepokoi?
Kule bele - tak jest!![]()
kocia_mendka pisze:Bo zdrowa kupka to zdrowy kotek moje dziewczynki kochane![]()
A ja jestem gupia. I to gupia jak but z lewej nogi ( to opinia mojego małża ) a ja osobiście sądzę,że jednak jestem mądra czego dowód dałam dziś.Otóż moje Panydoktory stwierdziły,że najlepiej dla Maszy będzie, jeśli nie będzie piła wody z kranu. Ale nie miałam filtra do wody niestety, nawet miałam zamiar kupić ale jakoś się nie składało wiadomo, brak czasu, brak kasy. A przegotowanej i odstanej pić nie chciała ani ona ani Artemek. Przyjechał pan mąż. Pojechaliśmy na zakupy. Patrzymy w Kauflandzie stoją dzbanuszki do filtrowania wody. I filtry zapasowe. Małżowin stanął przy półce, popatrzył popatrzył i pyta:
-CO ty kochanie mówiłaś o tym dzbanku do wody?
-No,że wet mówił,żeby Maszy nie dawać wody z kranu bo te nerki wiesz...
-Aha. A jaki kolor dzbanuszka byś chciała?
-No zielony ale co to ma do rzeczy?
-No to weź jeszcze dodatkowy filtr,żeby wam na dwa miesiące starczyło jak ja pojadę.
-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
_No co, wet kazał a i nam nie zaszkodzi no nie?
Powiedział małżowin, zapakował dzbanuszek do koszyczka i raźnym kurcgalopkiem podreptał do kasy.
Nadmienię,iż wraz z małżonkiem przyjechało pięć kilo silikonowego żwirku dla kotów oraz półtora kilo suchej karmy PurinaOne Steril![]()
![]()
. Ponadto małżowin nadmienił,iż bardziej opłaca się wozić żwirek i żarełko z Francji niż kupować w Polsce a i puszki też są tam tańsze i teraz będzie przywoził, mam sobie tylko wyliczyć ile mi będzie potrzebne. No normalnie nie jestem w stanie wyjść z podziwy serio. Kotów nie lubi. Maszeńka hop. Mwahahahahahahahaha. Tatuś ci zrobił. Mwahahahahahahahaha. No kurna kotów nie lubi.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości