ezzme pisze:pozwolę sobie![]()
Słooodko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ezzme pisze:pozwolę sobie![]()
Ja-smina pisze:Kotkinsu szanowny, jakie dajesz kotom dinksy na apetyt ? Olej z łososia jakiej firmy, pisałaś, że coś jeszcze w proszku ???
Moje NIC NIE JEDZĄ OPRÓCZ SUCHEGO ROYALA![]()
![]()
Masełko - bleeee, jaja przepiórcze - bleeee, śmietanka - fuuuj, przysmaczki - a idź mi z tym....
Jestem bliska seppukku..Jak żyć z CHUDYMI KOTAMI
![]()
![]()
Ja-smina zdesperowana
Aniada pisze:Nie. Trzeba albo podtuczyć podopiecznych, albo skończyć nędzny żywot marnej opiekunki. Koty należy zostawić w spokoju. Może trafią na właściciela, który stanie na wysokości zadania i ... przymnoży nieco kociny.
Ja-smina pisze:Kotkinsu szanowny, jakie dajesz kotom dinksy na apetyt ? Olej z łososia jakiej firmy, pisałaś, że coś jeszcze w proszku ???
Moje NIC NIE JEDZĄ OPRÓCZ SUCHEGO ROYALA![]()
![]()
Masełko - bleeee, jaja przepiórcze - bleeee, śmietanka - fuuuj, przysmaczki - a idź mi z tym....
![]()
![]()
Ja-smina zdesperowana
Ja-smina pisze:Moje NIC NIE JEDZĄ OPRÓCZ SUCHEGO ROYALA![]()
![]()
![]()
![]()
Ja-smina zdesperowana
Ja-smina pisze:marta-jolka pisze:Suplementów i przysmaków próbowałam z ...naście, efekt -Mięsko ląduje pod meblami po kilku minutach zabawy, przysmaczki też...
U mnie suche stoi cały czas, może faktycznie się rozleniwiły... Mieszanie Royala z bezzbożowymi kończy się zabawą w Kopciuszka (wszystko co nie pasuje ląduje na podłodze).......
Poszukam drożdży, sok z buraków - brzmi ciekawie..
Zdrowe są, kupale jak malowane, ale chude i tyle![]()
marta-jolka - dzięki za zrozumienie(nie to, co ta okrutna kobita na "A"
)
shira3 pisze:A może za mało tego Royala im dajesz?
Ja-smina pisze:Już kiedyś pisałam, że najszczęśliwsze kilka tygodni przeżyłam jak miałam exotyczkę na tymczasie - jak ona wcinałaWszystko jak leci. Pierwszego dnia nakupiłam wszystkiego po trochu - serek, łosoś, kurak, śmietanka, etc. Najadła się tak, że myślałam, że pęknie ... a moje - nic
A dalej było tak samo. Teraz podobno w ds też je wszystko (mozarella, oliwki, pieczarki z patelni, etc.), takiego kota oddałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 74 gości