Inusia jest śliczna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Maryś - wrzuciłabyś fotki Inki coby Mirka zobaczyła jaka to śliczna kotusia.
Nie. Bo się dziewczyna wystraszy i ucieknie.
A kogo ma się wystraszyć? Kochanej, śliczniutkiej Ineczki?
Inka jest najbrzydszą kotką w moim domu!
a tam gadasz Marys jak potłuczona![]()
Inusia to śliczna czarna dziewczynka
barbarados pisze:Lody pomidorowe ? Ciekawe czy są zjadliwe ?
Inusia jest śliczna
MaryLux pisze:barbarados pisze:Lody pomidorowe ? Ciekawe czy są zjadliwe ?
Inusia jest śliczna
Tak. Jadłam kiedyś w najlepszej (moim zdaniem) wrocławskiej lodziarni.
MaryLux pisze:Ja powiedziałam tylko, że jest najbrzydsza. Jako jedynaczka jest zarazem najśliczniejszą kicią w moim domu.
MaryLux pisze:Ja powiedziałam tylko, że jest najbrzydsza. Jako jedynaczka jest zarazem najśliczniejszą kicią w moim domu.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Lody pomidorowe ? Ciekawe czy są zjadliwe ?
Inusia jest śliczna
W jednej lodziarni we Wrocławiu były kiedyś pyszne lody śmietankowe... Takie w których autentycznie czuć było masełko... Mniam!!!
Gdzie są te lody,
mniamuśne takie!
Gdzie te lody, mlask!!!!!
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Lody pomidorowe ? Ciekawe czy są zjadliwe ?
Inusia jest śliczna
W jednej lodziarni we Wrocławiu były kiedyś pyszne lody śmietankowe... Takie w których autentycznie czuć było masełko... Mniam!!!
Gdzie są te lody,
mniamuśne takie!
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Lody pomidorowe ? Ciekawe czy są zjadliwe ?
Inusia jest śliczna
Gdzie są te lody,
mniamuśne takie!
W której lodziarni je jadłaś? Moim zdaniem najlepsze są u Spychały na Pereca.
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Lody pomidorowe ? Ciekawe czy są zjadliwe ?
Inusia jest śliczna
Gdzie są te lody,
mniamuśne takie!
W której lodziarni je jadłaś? Moim zdaniem najlepsze są u Spychały na Pereca.
Myślisz, że pamiętam?To było daaawno temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości