Zobaczymy dziewczyny, udało mi sie przez przypadek i tak trochę przez znajomości trafić na młodą i taką dociekliwą Panią dr Wszystko jej opowiem i zobaczymy. A Profender działa na tasiemce? Żeby nie było za wesoło to wczoraj córka prawie na sygnale trafiła do okulisty. Zapalenie rogówki. Biedna bez soczewek, siedzi w domu na zwolnieniu A płacze głównie z powodów finansowych, nie dostanie premii bo zwolnienie
Ło jejku, współczuję twojej córce bardzo. Nie miałam zapalenia rogówki, ale mogę sobie wyobrazić, że nie jest to przyjemne. A brak premii to już bardzo bolesna rzecz.
Nie będę już moich zmartwień dokładać, napiszę tylko że Ofelkowy wet stwierdził że on już w tych wynikach widzi lekki stan zapalny pęcherza. jak uda nam się zakwasić to może nie dojdzie do etapu kropelkowania (oby).
Byłam, dużo krwi pobrano Gaji, zobaczymy wyniki. Dodatkowo: uszka-lekki stan zapalny-kropelki ( wyczyszczone, przemyte ) oczka-lekki stan zapalny-kropelki ( dr Paula sprawdziła czy nie ma grudkowego zapalenia spojówek, widziałam jak to sprawdzała-brrrrr, ale Gajtuś dostał jakieś kropelki znieczulające ), - łapka obejrzana, zdjęto strupek, zaaplikowano żel na rankę i....skarpetka Pani dr widziała Gaję pod koniec czerwca i twierdzi, ze dużo lepiej wyglada
Nie, ale o tym, że Gajka ma lekki stan zapalny spojówek to ona mówiła przy Convenii, ale było dużo lepiej. Teraz znowu, nic takiego się nie dzieje tylko kilka razy dziennie myję ( ten wyciek jest mocniejszy ). Tak na wszelki wypadek powiedziałam i bęc. Ta wydzielina z ucha też nie ma żadnych bakterii czy świerzbu ( sprawdzała )tylko więcej tej woszczyny O kamieniu i jego lizaniu też opowiedziałam. Najpierw wyniki - powiedziała. Musimy poczekać. To jest fajne, że ona słucha co się do niej mówi