Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 20, 2013 22:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

Pyyyycha...takie tego...odgrzane te chrupki...

Fio nie jest chora, bawi się , biega...i ma "zwroty" co kilka dni.Podaję odkłaczenie, a ona zwroty robi.Się zamartiwam...do tego te zwroty sa olbrzymie ilościowo, same niestrawione chrupki.Przejada się?Chora jest?
Wyniki ma super...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lut 20, 2013 22:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

Kotkinsie, Ofelia niedawno zapawiowała mi chrupkami szafkę i podłogę koło szafki, jak się nimi przeżarła (rzadko dostaje chrupy więc jak jej się udało otworzyć szufladę to żarła, żarła i ... zwróciła). Może Fio też za dużo i za łapczywie je? Albo niedokładnie pogryzie?
A co dajesz na odkłaczenie? Ja dawałam pastę gimpeta, ale po mocniejszym Ofelkowym zakłaczeniu przeszłam na bezopet i pawiki ustały.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lut 20, 2013 23:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

Po Bezo -pecie zwrocikowała, teraz ma inną pastę...taka zielona, nooo...nie chce mi się sprawdzać.A chrupki nie są pogryzione ino połkniete .W ilościch jak dla rottweilera...

A wiecie ,że ROMEK MA OD DZIŚ DOMEK!?
Pani romkowa jest buddystka, spokojną i baaardzo łagodną...
Niech się wiedzie Romkowi w domku.
Jest tam chciany i oczekiwany.
Pani ma wsparcie kilku kociarzy,a Neigh, u ktorej Romuś przebywał kilka dni mówi,że on fajny jest.I 100% kuwetowy.A to wcale nie było takie pewne...
Uff...jak ja się cieszę...już mi wolno....

To chyba mogę zamknąć watek??

kotkins

Post » Czw lut 21, 2013 0:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

kotkins pisze:Pyyyycha...takie tego...odgrzane te chrupki...

:ryk: :ryk: :ryk:
Skąd ja to znam......Miałam kiedyś trzy koty , niewychodzące , bo to jeszcze w blokowisku było. Koty żywione mięsem - nie barfem , bo o takowym jeszcze świat nie słyszał, nie chrupami , bo te owszem istniały , ale na dzikim zachodzie. Najstarsza kotka swoją porcję krojonych w kosteczkę serc pochłaniała w błyskawicznym tempie, następnie elegancko i wcale nie dyskretnie puszczała pawika , na co z utęsknieniem czekała pozostała dwójka cfaniaków. Podgrzane mięsko to dopiero było TO. :mrgreen:

Kotkins - Leoś jest persem nad persami - odkryć własną część ciała po kilku latach - to trzeba byc super persem :ryk: Aż mnie się serduszka chciały załączyć :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lut 21, 2013 0:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

No, jak fajnie - Romek wisiał na sumieniu nie tylko Neigh :dance: :dance2:

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw lut 21, 2013 8:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

No to może dzisiaj krótka przerwa w odchudzaniu i małe piwko na oblanie Romkowego domku :piwa:
Niech się Romuś dobrze miewa, niech szybko zawojuje swój nowy personel i łaskawie rządzi z wysokości drapaka :ok:

Widzicie, u mnie obie kotowate to damy. Zwróconego się nie zjada, bo to fuj, trzeba szybko zasypać. Najlepiej łapką po panelach albo po dywanie. A wogóle to personel powinien się szybciej ruszać i wreszcie sprzątnąć! Co się tak ociąga! Przecież koteckom smiordzi!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 21, 2013 9:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

Romek :partygirl:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw lut 21, 2013 9:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

Romek :1luvu: Za domek, żeby sobie razem długie lata w spokoju żyli :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 21, 2013 11:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

rastanja pisze:Melon - agent do zadań specjalnych :smokin:

my name is Melon ,James Melon :D
wszechstronna aparycja amanta pozwala także na spozywcze kino akcji :D
taki Sean Connery czy Roger Moore moga Melona cmoknąć w podeszwę :)
Serniczek

Post » Czw lut 21, 2013 11:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

:mrgreen: To Romek będzie teraz nie "kociej wiary" tylko buddystą ?
Suuuper :ok:
Buddyści to świetni ludzie i słyną z anielskiej cierpliwości.
Romek ma domek, można spać spokojnie :ok:

Buziaki dla wszystkich kotów jamnika Melona, dla jamnika Melona i dla Kotkinsa.
Ale się całuśna zrobiłam :mrgreen:
No !

PS
I wklejam wam moje ostatnie, ulubione zdjęcie persa znalezione w sieci.
Ulubione dlatego, że ja nie wiem czy on jest :
-zdziwiony
-wkurzony
-zaaferowany
-wystraszony
-czy on po prostu ma taką twarz :mrgreen:
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw lut 21, 2013 11:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

wszystko w jednym.Po prostu pers i do tego paczy:D
Serniczek

Post » Czw lut 21, 2013 12:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

Moja Ofelia robi podobną minkę chwilę przed skokiem na zabawkę lub na Małą Czarną. Ale ona jest rasową piwniczanką, a to na fotce to pers... U niego ta sama minka może znaczyć coś zupełnie innego.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw lut 21, 2013 16:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś kotuje dla Was:)

kotkins pisze:Dzis rano Kotkins jadł śniadanie kiedy przyszedł Leoś.[...]

... ślicznie napisane, kotkins'ie!

Puchatek spojrzał na obydwie łapki. Wiedział, że jedna z nich jest prawa, i wiedział jeszcze, że kiedy już się ustaliło, która z nich jest prawa, to druga była lewą, ale nigdy nie wiedział, jak zacząć.
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw lut 21, 2013 16:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

No przecież widać - zdziwiony/zaciekawiony. Pewnie jest tam coś, na co warto skoczyć (jeśli persy skaczą). Nie widzę ani śladu wkurzenia. Dla pewności proponuję porównać ze zdjęciem Fio - i od razu czuć różnicę.
Lukrecja też jakoś chyba nie potrafi wyglądać na wkurzoną.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw lut 21, 2013 19:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

On nie jest zdziwiony, zaskoczony ,zły...
On jest poprostu persę.
Młodziutkim.

kotkins

[poprzednia][następna]