Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:A u nas Duza jest zaraza
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:A u nas Duza jest zaraza
Guciu, nasza to dopiero jest okropna, nie przezywaj swojej Dużej.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Miau. Wiecie, że duża dopiero przyszła? Chodziła i chodziła po podwórku, ale chociaż troszkę się ucieszyła, bo na śniadanie przyszły takie, których dawno nie było. Jedna była u nas kiedyś na sterylizacji i codziennie, jak duża dawała jej jeść, chciała koniecznie wskoczyć dużej na głowę. Duża bardzo ją lubi i zawsze się o nią martwi.
Gdzie jest Duduś? I Principessa? Wczoraj duża spotkała się z Waszą Dużą i jest bardzo zadowolona. My też, bo dostałyśmy jedzenie i fajną zabawkę.
Fasolka
Hannah12 pisze:
W kryzie wyglądałaś rzeczywiście elżbietańsko. Bardzo ładnie nadajesz się na królową.
Od tej pory jesteś moją Królową.
Haker
MalgWroclaw pisze:Właśnie wróciłam z gabinetu. Pan doktor, jak mnie zobaczył, to od razu zawołał panią doktor: "Kasia, zobacz, jak ona elżbietańsko wygląda". A wyglądałam tak:
potem założyli mi nowy opatrunek i wyglądam tak:
Fasolka
Pod kryzą (której strzępy latają po całym domu) wszystko się ładnie zagoiło - w sumie (z powodu biegunki) bez antybiotyku. To wszystko jest efektem stresu Fasolki. Chyba zdecyduję się na założenie akrylowych powłok na pazurki - coś w rodzaju tipsów, to odwracalne, bo można ściągnąć. Muszę jeszcze pomyśleć. Fasol jest na antydepresancie, ale dopóki nie wyjdzie z depresji, potrzebuje mechanicznego wsparcia.
duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości