)) Ale beda, obiecuje.
)) Ale beda, obiecuje.Moderator: Estraven
 )) Ale beda, obiecuje.
)) Ale beda, obiecuje. 

co prawda na moich rękach, ale już zwiedził mieszkanie, teraz drzemie na oparciu za mną...ciekawe co zrobi jak wstanę
 co prawda na moich rękach, ale już zwiedził mieszkanie, teraz drzemie na oparciu za mną...ciekawe co zrobi jak wstanę 

Larania pisze:Obiecuje jak tylko sie ogarniemy. Na razie po kilku tygodniach urlopu, rozpoczeciu roku szkolnego, etc. panuje tu taki chaos, ze nawet nie wiem gdzie aparat wyladowal)) Ale beda, obiecuje.

magyrato pisze:I wlasnych kotow nie poznamy

dinzoo pisze:Oluś na salonachco prawda na moich rękach, ale już zwiedził mieszkanie, teraz drzemie na oparciu za mną...ciekawe co zrobi jak wstanę

baby popatrzyły, pofuczały i bawią się w bawialni
  baby popatrzyły, pofuczały i bawią się w bawialni  Coco wpada co jakiś czas na rekonesans do nas, ale Mania jest tak rozstrojona, że fuka nawet na Bajkę
 Coco wpada co jakiś czas na rekonesans do nas, ale Mania jest tak rozstrojona, że fuka nawet na Bajkę  jestem w szoku
 jestem w szoku ale kurczę się nie załatwił
 ale kurczę się nie załatwił 
dinzoo pisze:jestem w szoku

Om lubi chodzic razem z czlowiekiem miedzy noga lewą a prawą
  Om lubi chodzic razem z czlowiekiem miedzy noga lewą a prawą  
Szura-najmysi mama pisze:Uważaj, i patrz pod nogi Om lubi chodzic razem z czlowiekiem miedzy noga lewą a prawą

Szura-najmysi mama pisze:Dlaczego ?!

Przy miseczce trzeba z nim siedziec, bo inaczej sie od niej odkleja i leci do innej miseczki
 Przy miseczce trzeba z nim siedziec, bo inaczej sie od niej odkleja i leci do innej miseczki   Upały go męczą
 Upały go męczą  . Ale do kotów chętnie się klei uwielbia jak sie nim zajmują. Bawi się włóczkową myszką od Duszka i poluje na mnie wieczorem przez kołdrę
. Ale do kotów chętnie się klei uwielbia jak sie nim zajmują. Bawi się włóczkową myszką od Duszka i poluje na mnie wieczorem przez kołdrę   

Wczoraj przyłapałam go jak leżał na stole, z przednimi łapkami skrzyżowanymi, uszami lekko położonymi do tyłu, przymkniętymi oczyma i nosem w chmurach - jam tu pan i władca
 Wczoraj przyłapałam go jak leżał na stole, z przednimi łapkami skrzyżowanymi, uszami lekko położonymi do tyłu, przymkniętymi oczyma i nosem w chmurach - jam tu pan i władca  

kiche_wilczyca pisze:A tak, tak, te książęce miny są pierwsza klasa

Futerko brzydkie i chudzieńka jest.
  Futerko brzydkie i chudzieńka jest.  Oby tak zostalo
  Oby tak zostalo  

Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lifter, MB&Ofelia i 17 gości