MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 02, 2013 23:41 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

nie no umarłam z tej ostatniej foty :ryk:
jaki Pańczyk no nie mogie :1luvu: :ryk: musiałam je powiększyć :oops:

Obrazek

Mieciu ,ja przez Ciebie nie mogę :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

I tylko tu przeszłam to mi net zaczął łazić po mojemu ....
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 03, 2013 8:42 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Piękne, wzruszające zdjęcia :1luvu: A ta łapeńka na łapeńce - miodzio :lol:
Mieciulku, jesteś wspaniałym kotem :love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sty 03, 2013 8:43 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Jest piękny i taki spokojny, bezpieczny :)
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Czw sty 03, 2013 13:17 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

wszystko ładnie pięknie było do dzisiejszego ranka
Mietek ma glisty, sprzątam kuwetę i myślałam że wpierdzielił lametę z choinki, wzięłam do ręki a to się rusza!!! białe długie i okropne!
zaczynamy odrobaczanie.
Boże... czego on jeszcze nie miał!!! :((
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Od: Sob sie 11, 2012 15:20

Post » Czw sty 03, 2013 15:25 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Spokojnie:) Daj mu jedną dawkę teraz, a drugą za 2 tygodnie i wybijesz robale:) Antek też miał paskudztwo, tylko tamta już zdechła była. Kiedyś miałam na tymczasie Cecylkę, robale wychodziły z niej na dwa końce, ale daliśmy radę:) To było coś:) :lol:

Mietek na ostatnim zdjęciu cudny:) Jak prezenter z TV:) A ten wzrok przy polowaniu na myszy świetny. Bawi się jak kociak. U Was zdecydowanie ubyło mu lat. Jakąś dziurę czasową macie u siebie:) Inhalator już doszedł?

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw sty 03, 2013 16:08 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

jeszcze nie doszedł. dopiero w piątek będzie do odbioru + wysyłka- liczę że jeszcze z tydzień to potrwa.
ale ograniczam już z każdym tygodniem encorton + eufilinę i wziewne i odpukać jest dobrze.
i tak się zastanawiam, może przez te robale ma ataki duszności? jutro pogadam z lekarzem na ten temat
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Czw sty 03, 2013 17:04 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Asia, jest to bardzo możliwe! Np. przy robaczycy płuc. Jak larwa wydostanie się z jelit to z krwią może wędrowac do płuc. I wtedy mogą pojawiać się duszności. Warto dowiedzieć się od weta więcej.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw sty 03, 2013 22:59 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

O matko,co musiałyście Wera przejść z Cecylką,szok 8O 8O 8O
ale na szczęście dałyście radę

Miecio zanim dojdzie do pełnej "sprawności" zdrowotnej pewnie jeszcze zejdzie trochę czasu, po tym co przeszedł i gdzie był ,tak mi się wydaje,ale na szczęście jest juz bezpieczny i szczęśliwy,a te robale to pokonacie szybciej niż pierdnięcie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt sty 04, 2013 0:02 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 03, 2013 23:17 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Miecio :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sty 08, 2013 17:19 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciulek zaszczepiony do paszportu :) uuufff! kamień z serca :))
teoretycznie możemy już wyjeżdżać... ale teraz ja muszę wyrobić swoje dokumenty :)
Robaki dalej wyłażą z kupą i jeszcze chrypi i charczy, ale jestem dobrej myśli. Chłopak będzie musiał już jechać na sterydach do końca życia.
Mój kochany paker :))
Obrazek
pozdrowienia z kolanek :)
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Wto sty 08, 2013 18:01 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Ja tak sobie po cichutku myślę, że jak Miecio będzie już tak super odrobaczony to może przestanie charczeć i okaże się, że sterydy będzie można pomału odstawiać.
U niektórych kotów walka z robakami jest czasem długo trwa.
Dużo zdrówka życzę Wam wszystkim.
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Wto sty 08, 2013 19:02 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

ładne zdjęcie do paszportu proszę zrobić :!: :!:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto sty 08, 2013 19:36 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

ankacom pisze:Ja tak sobie po cichutku myślę, że jak Miecio będzie już tak super odrobaczony to może przestanie charczeć i okaże się, że sterydy będzie można pomału odstawiać.
U niektórych kotów walka z robakami jest czasem długo trwa.

Mam taką cichą nadzieję!!! sterydy i tak już powoli zmniejszamy, do minimalnej działającej dawki, ale będę przeszczęśliwa jak będzie można całkiem stwierdzić że są niepotrzebne i że to był efekt zarobaczenia,

A tak swoją drogą, Mietek coś się przytkał, robi co 2 dni kupala, nie wiem czy to nie działanie tabletki na odrobacz. Jest ciągle na karmie gastro, więc powinno ładnie wszystko iść. :? Dobrze że pozbywa się robali :) co "naocznie" mogę stwierdzić :)

wiesiaczek1 pisze:ładne zdjęcie do paszportu proszę zrobić :!: :!:

Nie jest wymagane ale duża ramka na takie zdjęcie w paszporcie jest ;)
teraz trzeba zastanowić się czy z profilu (którego?!), czy wszystkie szare plamki objąć na zdjęciu itp.. :D
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Wto sty 08, 2013 21:39 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Drogie cioteczki, chyba niedługo wątek Miecia skończy się (?), limit podstron 100 (?), dlatego już teraz zawiadamiam Was że zamieściłam Mieciową historię na facebooku Sklepu ZOOArt.

Jest tam konkurs „JESTEM KOCHANY JESTEM ADOPTOWANY”
Nagrodą główną jest bon w kwocie 150 zł, który można przekazać na wybraną organizację działającą na rzecz zwierząt i zostanie zrealizowany w Sklepie ZooArt

* W dniu 25.01.2013r. na koncie facebook sklepu ZooArt zostanie zamieszczona sonda z przysłanymi historiami, dzięki której dnia 15.02.2013r. zostanie wyłoniony zwycięzca*

Prosimy o Wasze głosy!! i o udostępnianie dalej i komentarze :) chcemy z Mieczysławem wygrać dla polickiego schroniska!!!!!!!!! :)

link bezpośredni : http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 110&type=3
Dopiero od godziny widnieje Mieciowa historia, a ma największą ilość 'polubień :)(* w ciągu godziny)
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Wto sty 08, 2013 22:15 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

będzie nastepna setka :piwa:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

[poprzednia][następna]