Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia Amki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 03, 2012 20:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Dalia -dzięki.
Jesteś "ludź"- masz na to papier jakby coś.Mogę świadczyć.

Może nie będzie trzeba bo są widoki na dom.A on jest wielka łagodność, spokój i dostojność.Jak mu ogon napudrzyłam to się strasznie obraził i szurnął pod leżankę.Wygląda o niebo lepiej , nawet jest puszysty dosyć.
Testy i tak będzie miał.
To mój obowiązek.

O wynikach pisałam

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 03, 2012 21:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

dalia pisze:
Neigh pisze:Jak nie będzie innego wyjścia to przyjedzie do mnie. Ale się znajdzie......zobaczysz:-)

nie zobaczysz :twisted:
w Poznaniu tez są człowieki :twisted:

No toż wiem, ze masz mientkie serduszko:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 03, 2012 22:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Przesadzacie - tych człowieków trochę jest :wink:

Sama bym wystartowała w wyborze na TDT gdyby nie:
- fakt, że mieszkam w Gliwicach [trochę to daleko :roll: ]
- na początku lipca pewnie W KOŃCU będę się przeprowadzać [więc mogłabym pomóc, ale wcześniej] :mrgreen:
- posiadam dziecko [i to jakie :lol: ]
- cisza i spokój to coś, czego się w moim domu nie znajdzie :twisted:

Hmmm... mam dziwne wrażenie, że Kotkins odrzuciłby moją ofertę :ryk:

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Pon cze 04, 2012 6:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Przeczytałam początek , a tu zaraz koniec :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 04, 2012 12:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Dzieci mają jedną nieznośną cechę..........rosną. Chciaż w niektórych przypadkach to jest błogosławieństwo.........

Idę rzucić kota na pożarcie psom.............inaczej otruję tę drzyjmordę........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 13:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Osobiście wolałabym, żeby moje z rośnięciem się lekko opanowało - młody chyba ma zamiar dobić do 2 metrów na 5 urodziny :twisted: . W tej chwili ma już 130 cm, a przecież zostały jeszcze całe 3 miesiące :lol: .

bonsai88

Post » Pon cze 04, 2012 13:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Moj ma 184 i 16lat - idzie z tym żyć.........

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 13:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Wczoraj wieczorem był film na history hd o kontaktach z istotami z kosmosu. I jednym z wątków było pochodzenie ludzi olbrzymów. nawet są w muzeach pochowane ich kości :mrgreen: To są dzieci kobiet ziemianek i istot pozaziemskich :mrgreen:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon cze 04, 2012 13:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Zawsze wiedziałam, ze z moją rodzina jest coś nie tak............Teraz już rozumiem - olbrzymy z kosmosu. To by nawet pasowało:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 16:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Istot pozaziemskich powiadacie? Cóż, zawsze twierdziłam, że ojciec młodego jest jakiś dziwny :lol: ...

bonsai88

Post » Pon cze 04, 2012 17:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Neigh pisze:Moj ma 184 i 16lat - idzie z tym żyć.........

Przeważnie jak młodo szybko rosną to szybciej kończą ;) Mój z najniższego chyba knypka w pierwszej liceum, wyrósł do 192 :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon cze 04, 2012 21:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

tosiula pisze:Wczoraj wieczorem był film na history hd o kontaktach z istotami z kosmosu. I jednym z wątków było pochodzenie ludzi olbrzymów. nawet są w muzeach pochowane ich kości :mrgreen: To są dzieci kobiet ziemianek i istot pozaziemskich :mrgreen:

Sugerujesz,że Neigh miała romans z kosmitą??? 8O
Wiesz...im bardziej ją poznaję tym mnie wydaje mi się to niemożliwe...

(moj ma 16 lat i 10 cm mniej- stary był ziemianinem...pozory myle, nie był niestety! :mrgreen: )

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon cze 04, 2012 21:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Nieeeeeeeeee absolutnie nie. Romans z kosmitą musiały mieć moje Babcie.

Mój ojciec był bez sensu. Słowo. wiem co mówię, 10 lat z nim nie rozmawiam.......
Ojciec mojego syna też niewiele miał wspólnego z kosmitami........... Myślę, ze jeśli kosmitów nie rozpatruje się w pejoratywnym znaczeniu, to zdecydowanie byli gdzieś tam wśród moich przodków.....

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 21:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

hihihi hihihi hihih

Nieee no to MUSZE Wam opowiedzieć

Dziś gadam z Kotkinsem..........hihihihi opowiadała mi o rozmowie tel z potencjalną chętna do adopcji Cześka hihihih.

Uznalam, ze jeszcze z miesiac i Kotkins zacznie odbierac telefony .........hihihihi tymi slowy:

- CZEGO K...................?!

Buhaha - ten nie zna życia kto nie oddawał kota z kłakiem:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 04, 2012 21:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

A jakie postępy w przywracaniu do normalności życia Amkowego tatusia?
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

[poprzednia][następna]