Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:bo wieprzowina
Kinnia pisze:powiedz to mojemu sernikowi
Alienor pisze:To powiedz Cielowi żeby nie kradł mi wędliny ze śniadania - i to tak, żeby zrozumiał i się zastosował. Bo dziś wydarł mi z kanapki kawałek swojskiego pieczonego schabu w ciągu sekund i jak Ala chciała mu zabrać (bo wieprzowina) to tak zawarczał i popatrzył z mordem w oczach, że odpuściła.
Alienor pisze:To powiedz Cielowi żeby nie kradł mi wędliny ze śniadania - i to tak, żeby zrozumiał i się zastosował. Bo dziś wydarł mi z kanapki kawałek swojskiego pieczonego schabu w ciągu sekund i jak Ala chciała mu zabrać (bo wieprzowina) to tak zawarczał i popatrzył z mordem w oczach, że odpuściła.
Kinnia pisze:piekę rózne ciasta torty makowe również bez problemu i do tego ze staropolskiego przepisu - generalnie jest mi obojetne co mam upiec bo bedzie pyszne - ale nie sernik.
gdy ja piekesernik a w zasadzie zabieram sie za niego to juz na tym etapie moi panowie organizują sobie duzo mleka do..... zakalca. bo go uwielbiają.
zawsze tak jest. ja pieke sernik - jest zakalec i to w kilku kolorach równiez siny.
Alienor pisze:Tak - przecież ta micha z suchym i karmienie 2x dziennie + małe co nieco w środku dnia to głodzenie, które powinno skutkować wizytą TOZu i odebraniem kotów![]()
. Ale wiesz, isabell36 - Ciel jest do adopcji, więc może go adoptujesz
?
Alienor pisze:Tak - przecież ta micha z suchym i karmienie 2x dziennie + małe co nieco w środku dnia to głodzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 68 gości