Karmel ma coraz większy kamień na tych swoich mikroskopijnych ząbkach I do tego - nie gryzie chrupek, tylko je łyka Już mu nawet kupiłam hillsa oral - ale tego jeść w ogóle nie chce Chyba trzeba będzie pomyślec o stomatologu
Mój lekko scerbaty Maniuś (biały kotek, poznałaś GO Anetko ) bardzo entuzjastycznie podszedł do RC dla maine coon'ów. Chrupie aż miło, może i Twojemu zasmakuje. Granule są wielkie a moje koty wybierają je w pierwszej kolejności z mieszanki suszków (ja mieszam).
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami
Mogę wypożyczyć. Ale za stan Waszego stada po jej wizycie - nie ręczę
Sugeruję też wypożyczenie jej po Kiki studniówce - bo przy Miki niestety miewa się rany cięte i szarpane na różnych częściach ciała - a to raczej na studniówce niewskazane
Anetko powinnaś tytuł zmienić " Aniołki i Diablica Duszka" troszkę mi Milkę Smoczycę przypomina, choć sądzę, że Twoja diablica jest gorsza, bo moja nie zjada tymczasów tylko je straszy a potem zaczyna tolerować
Moim oknom też by się taki masaż Mikusiowy przydał więc jestem następna w kolejce
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer