Miłego dnia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Poidlo z zooplusa przyszlo
Moze dzis uda mi sie kupic dzbanek z filtrem Brita i dopiero wtedy podlacze poidelkotosiula pisze:anulka111 pisze:Poidlo z zooplusa przyszlo
Pokazuj![]()
anulka111 pisze:Moze dzis uda mi sie kupic dzbanek z filtrem Brita i dopiero wtedy podlacze poidelkotosiula pisze:anulka111 pisze:Poidlo z zooplusa przyszlo
Pokazuj![]()
Ja mam takie ilosci osadu ,ze postanowilam wyprobowac z filtrem -zobacyz sietosiula pisze:anulka111 pisze:Moze dzis uda mi sie kupic dzbanek z filtrem Brita i dopiero wtedy podlacze poidelkotosiula pisze:anulka111 pisze:Poidlo z zooplusa przyszlo
Pokazuj![]()
Do naszego poidełka kupuję wodę w sklepie. Chętnie piją.
tak i dlatego nie chce zajezdzic tego nowego poidla I POSTANOWILAM SPROBOWAC Z FILTRAMI BRITTAtosiula pisze:Ale osad to z wody z kranu? Bo u nas jest taki kamień, że czyszczenie co tydzień było potrzebne, bo woda nie płynęła.
anulka111 pisze:tak i dlatego nie chce zajezdzic tego nowego poidla I POSTANOWILAM SPROBOWAC Z FILTRAMI BRITTAtosiula pisze:Ale osad to z wody z kranu? Bo u nas jest taki kamień, że czyszczenie co tydzień było potrzebne, bo woda nie płynęła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Lifter i 1103 gości