Ledwo się doczłapałam z "drugiej zmiany". Nie dość, że co i rusz pada, to jeszcze ilość korków / m2 przekracza możliwości percepcji przeciętnego człowieka. Przysięgam, gdybym miała gdzie zostawiać rower, przesiadłabym się na niego bez zastanowienia. Ale nie mam.
Pokemony - luz. Nawet Gluc już mniej walczy przy podawaniu piguł.
Ogólnie można powiedzieć, ze jesień w Ziemniakowie jest, co widać nie tylko po wzrastającej skłonności do wymiatania jedzenia z misek w tempie sporego tsunami, ale i po stopniu tzw. bezczelnego rozleniwienia ogólnego.
matko marudo - pomiar ogona zmrolowego będzie przeprowadzony w stosownej chwili. Aktualnie jest to niewykonalne z uwagi na miejsce przebywania Zmrola - Zmrol zabunkrował się pod łóżkiem, a ja się tam nie wtarabanię
zanic. Nie te gabaryty

i żeby nie być gołosłowną...
Zmrolas zabunkrowany

Kulkenson obstawił miejscówkę z drugiej strony

Gluc był jeszcze wstępnie obrażony za wieczorną pigułę i nie chciał pozować, więc pozwolę sobie wstawić jego zdjęcia sprzed dwóch dni. Świeciło jeszcze wtedy słońce, a Glucur rozkosznie grzał się w plamie światła

не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']