Danusia pisze:Hej Gromadziu słodka![]()
![]()
Witaj Ciociu z ogonkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Hej Gromadziu słodka![]()
![]()
mar9 pisze:bozena640 pisze:Ciociu on ma domek, ja tylko chciałam poznać mojego braciszka. On podobno wychodzi czasami do ogrodu a ja sie boje wychodzić z domu. Tak sobie wymyślilam żeby Duża przyniosła mi pokazać braciszka
a to takie buty![]()
to poproś Dużą, żeby Cię zabrała do Twojego braciszka z wizytą, na smyczce lub w transporterku
MaryLux pisze:Miaudoberek
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:Ciociu on ma domek, ja tylko chciałam poznać mojego braciszka. On podobno wychodzi czasami do ogrodu a ja sie boje wychodzić z domu. Tak sobie wymyślilam żeby Duża przyniosła mi pokazać braciszka
a to takie buty![]()
to poproś Dużą, żeby Cię zabrała do Twojego braciszka z wizytą, na smyczce lub w transporterku
Ciociu ja tylko raz w roku wychodzę z domku - na szczepienie![]()
Niech lepiej Duża przyniesie kociaka do domu, on jest jeszcze mały(to jeden z tych malutkich czarnych kociaczków)
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:Ciociu on ma domek, ja tylko chciałam poznać mojego braciszka. On podobno wychodzi czasami do ogrodu a ja sie boje wychodzić z domu. Tak sobie wymyślilam żeby Duża przyniosła mi pokazać braciszka
a to takie buty![]()
Ciociu ja tylko raz w roku wychodzę z domku - na szczepienie![]()
Niech lepiej Duża przyniesie kociaka do domu, on jest jeszcze mały(to jeden z tych malutkich czarnych kociaczków)
to poproś ładnie Dużą
KOTEK1988 pisze:Witam Gromadzię-widzę że do seteczki się zbliżacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 35 gości