Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:2 kotki półpersy oczywiście ojciec nieznany
izka53 pisze:Vailet, sorry, ale on to będzie robił tak długo, jak ludzie te koty będą kupować![]()
Ty sobie dałaś kit wcisnąć, ze to przypadek i wypadek, a kotka jest pewno eksploatowana na okrągło![]()
Nie ma zakazu rozmnażania swoich zwierząt domowych i póki będzie popyt, będzie i podaż.
A potem płacz , ze zwierzak chory
vailet pisze:2 kotki półpersy oczywiście ojciec nieznany
To już chyba ćwierć persy, skoro mama jest półpersem
izka53 pisze:.Twierdził że ona jest bezpłodna i to pierwsze żywe,gdybym to wcześniej wiedziała nie kupiłabym,ale było za późnoOby nikt ich nie kupił żeby miał nauczkę.Takie kotki to jeśli już powinien za darmo oddać.Są tacy co tak robią.Ja tak często przeglądałam Allegro właśnie by sprawdzić czy ten podlec jeszcze to zrobi.Kotka jest za stara by zdrowe rodzić.
vailet pisze:.Zresztą Pokerek z hodowli i co?
Post Wy
akasheni pisze:Witamsiedzę w dziczy pod namiotem, ale jakoś udało się złapać internet...
Vailet, a może chociaż a w opinii o sprzedawcy na allegro spróbuj napisać co to za koleś? Nóż się w kieszeni otwiera na takich ludzi, zamiast wysterylizować kotkę to kręci na tym interes. Żeby prawdziwa hodowla to i pieniądze z tego niemałe, a tak? pazerność? debilizm?
Tess 1610 pisze:Witam malutką Bejbioby jej się polepszyło! nie ma chyba nic lepszego jak zdrowe koty
, izka 53 dlaczego persy mają wiele wad?ja mam mojego ponad 8 lat zdrowy(odpukać)jak koń
a może mi się taki egzemplarz trafił?
a syberyjczyk miał właśnie wadę wrodzoną
Conchita pisze:Nie spi, nie je, placze - jak nic to moz byc ruja.
Lisabeth pisze:Z rują to różnie bywa, np. Malwina miała ruję taką właśnie, że tylko miauczała, a żadnych wygibasów, a potem ruja przeszła jej samoistnie - bez żadnych prochów. I wtedy ją natychmiast ciachnęłam. Bardzo spokojną ruję miała też Bertusia. Ona tylko troszkę dupcią pokręciła, nawet nie śpiewała za dużo.
Za to Petuśka i Tola - matko kochana, to horror był!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Ais i 138 gości