tillibulek pisze:Caragh pisze:Eee, nie taka frajda dla koteczek, jak czworakujaca obsluga![]()
![]()
![]()
obsluga musi byc wygimnastykowana, zeby sprostac wymaganiom koteckow![]()
Ja mam stare , niewygimnastykowane kostki, o!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:Caragh pisze:Eee, nie taka frajda dla koteczek, jak czworakujaca obsluga![]()
![]()
![]()
obsluga musi byc wygimnastykowana, zeby sprostac wymaganiom koteckow![]()
anulka111 pisze:Czesc krecie popoludniowo-potem to jzu pewnie bede w nowym watku
kalair pisze:Popołudniowy nosek.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Popołudniowy nosek.
Cześć.Zaglądam do Tusieczek i ci widzę? Nonio,śliczny kolorowy nonioI od razu lepiej.
kocurzyca41 pisze:Widać moje panny częściej muszą zostawać same.A jak mój towarzysz niedoli? Ja może katar mam mniejszy,ale grużliczy kaszel trzyma mnie przy życiu.
kalair pisze:Ja mam stare , niewygimnastykowane kostki, o!
tillibulek pisze:kalair pisze:Ja mam stare , niewygimnastykowane kostki, o!
wlasnie dlatego musisz trenowac - kotecki na pewno poinstruują jak sie odpowiednio rozpłaszczyć i wpełznąć pod kanape
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Widać moje panny częściej muszą zostawać same.A jak mój towarzysz niedoli? Ja może katar mam mniejszy,ale grużliczy kaszel trzyma mnie przy życiu.
No więc Cioteczko, Twój towarzysz niedoli tak samo!![]()
Żyje. I posila się polopirynką.
kalair pisze:Laficzek po raz enty aportuje mi tą grzechoczącą grzechotkę!![]()
Super to wygląda, jak ją niesie w pysiu.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Widać moje panny częściej muszą zostawać same.A jak mój towarzysz niedoli? Ja może katar mam mniejszy,ale grużliczy kaszel trzyma mnie przy życiu.
No więc Cioteczko, Twój towarzysz niedoli tak samo!![]()
Żyje. I posila się polopirynką.
Oj to,to Plopirynka i Rutinoscorbinek.Dobra malinowa herbatka i okład z ciepłych footer.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Laficzek po raz enty aportuje mi tą grzechoczącą grzechotkę!![]()
Super to wygląda, jak ją niesie w pysiu.
Może się uda sfocić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 980 gości