masz tak samo stróżującego psa jak i ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Oj tam, oj tamSkoro wszyscy wiedza kto to byl, to widac nie bylo o czym mowic
Femka pisze:owszem, zuza, to był ktoś podejrzany. Mianowicie kot sąsiadów powszechnie znany jako złodziej i bandyta
Maryla pisze:ja jestem
Ja-Ba pisze:Femka pisze:owszem, zuza, to był ktoś podejrzany. Mianowicie kot sąsiadów powszechnie znany jako złodziej i bandyta
A nie możesz TY go postraszyć? Niejaka pani M. twierdzi że jesteś w tym świetna
Ja-Ba pisze:A nie możesz TY go postraszyć? Niejaka pani M. twierdzi że jesteś w tym świetna
Femka pisze:Usłyszałam ostrzeżenie, że mam uważać na Fionkę, bo zmężniała od dnia, kiedy u nas zamieszkała. Pamiętam, jak pisałyście, że owczarek niemiecki z dobrą figurą ma dołki za żebrami. I Fionka takie ma, pilnuję tego. Nie dokarmiam jej, zawsze dostaje tyle samo jedzenia: dwie garści chrupków rano na śniadanie, wieczorem obiad: makaron z mięsem. Makaron psi, z warzywami. Renata, moja przyjaciółka powiedziała, że zmężniała Fionce klatka piersiowa. Ona nie przytyła, po prostu wyprzystojniała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości