Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze::1luvu:
vega013 pisze:kalair pisze::1luvu:
Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
Byłam z Dużym na kroplówce. Duża zostawiła Dużemu pieniążki na regale, a on zapomniał wziąć. Miałam nadzieję, że nic z kroplówki nie będzie, a wetka powiedziała "nie ma sprawy". Straszne, nie?
Lili
MaryLux pisze:vega013 pisze:kalair pisze::1luvu:
Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
Byłam z Dużym na kroplówce. Duża zostawiła Dużemu pieniążki na regale, a on zapomniał wziąć. Miałam nadzieję, że nic z kroplówki nie będzie, a wetka powiedziała "nie ma sprawy". Straszne, nie?
Lili
Liluniu, ja mam tak samo. Wczoraj miał być u nas Doctorro, Duża mu powiedziała, że kasy nie ma, a on i tak przyjechał.
Inka
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:kalair pisze::1luvu:
Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
Lili
Liluniu, ja mam tak samo. Wczoraj miał być u nas Doctorro, Duża mu powiedziała, że kasy nie ma, a on i tak przyjechał.
Inka
Ineczko, to nijak się tych wetów nie przestraszy? Musi być jakiś sposób... Już ja coś wymyślę.
Lili myśląca
vega013 pisze:
Witaj Ciociu, witaj Mysiu![]()
![]()
![]()
Wiecie, że jutro może mi wenflon zdejmą i wystarczą kroplówki podfuterkowe? To też kłuje, ale Duża umie je robić i nie będę musiała wychodzić z domku (strasznie nie lubię opuszczać domeczku). Najlepiej by było bez kłujów i bez lekarstewek do pysia... Tylko ja jedna muszę tak cierpieć, wszyscy inni w naszym domku są zdrowi... Nie mam szczęścia...
Lili
vega013 pisze:kalair pisze::1luvu:
Witaj Ciociu![]()
![]()
![]()
Lili
AaaaKotkiDwa pisze:czy ja mogę mieć taką malutką prośbę?
mogłabyś zrobić zdjęcie Lili obok Gabi, tak dla porównania wielkości? A w ogóle w jakim wieku jest Gabi? wiem że już pytałam, ale zupełnie nie mam głowy do liczb
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1343 gości