Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 13:26 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

kurde,Wasz wątek to jak nic,lekarstwo na złu humor
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto paź 26, 2010 13:27 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Napisałam wierszyczek
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 26, 2010 13:28 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Aszpirantka Mysz vel cFaniara&Pyza dziekuje Wam :1luvu: :1luvu: :1luvu: za poprawienie chÓmoró mojej Dużej

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto paź 26, 2010 15:57 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

mih pisze:My z Pacyką jesteśmy nieulęknieni zaś Menaszka obmyśla strategie z szafy.
kap.klos.Laoś

Stefcia pohwala działania omperaczyjne czy wrug zakwfalifikowany do żlikwfidowania potażam czy żakwfalifikowany do żlikwidowania

na szkótek warónkuw bojowyh Pacynka żosztaje awanszowana na Agentkę w szóbordynacji do Agentki Menaszki i Kapitana Klossa Laosia szą to warónki szkrajne wymagająnce szczegulnej determiniżaczji w działanió za warónki szczególne ówarza się wylanie żópy ż garnka w ilości dórzej a żatem óbiektuw amprowizaczyjnyh agentuw polowyh nararzonyh szkótkiem tego na wycieniczenie

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto paź 26, 2010 19:08 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Rany Boszkie Stopka zakrzyka!
Czerwone kulki żrące garnki to myśli Sztopka stan wyjątkowy i wymagający szczególnych sztrategii żdeczydowanie ! To szprawdzian dla całej drużyny !
Szopka Kwatermiszcz jak również ponieważ, z racji na zagrożenie głodowe u dywizjonu Menaszkowo- Laosiowo- Pacynkowego żarządża przyznanie awaryjnej porcji żapaszów żywieniowych dywizjonowi. Sztopka z pomocą Fruzi odkłada szpecjalną porcję dla dywizjonu i w razie sygnału od Kap.Klos.Laosia uruchomi żrzutkę prowiantu. Ołwer
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Wto paź 26, 2010 19:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Flortee pisze:Rany Boszkie Stopka zakrzyka!
Czerwone kulki żrące garnki to myśli Sztopka stan wyjątkowy i wymagający szczególnych sztrategii żdeczydowanie ! To szprawdzian dla całej drużyny !
Szopka Kwatermiszcz jak również ponieważ, z racji na zagrożenie głodowe u dywizjonu Menaszkowo- Laosiowo- Pacynkowego żarządża przyznanie awaryjnej porcji żapaszów żywieniowych dywizjonowi. Sztopka z pomocą Fruzi odkłada szpecjalną porcję dla dywizjonu i w razie sygnału od Kap.Klos.Laosia uruchomi żrzutkę prowiantu. Ołwer

Wżorowa akczja Stefcia łapki zaciera

CatherineTheGreat

Post » Śro paź 27, 2010 7:23 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Jako dywizjon czujemy się wzmocnieni słowami Wodza Bez Konia i Przyjaciółka Stopki i nie zaniechamy walki.
Wczoraj MCK sie nie pojawiło. Jedynym napacalnym dowodem jego istnienia jest dziura w garnku. Trzeba przyznać, że Agentaka Pacynka sprawdziła sie na medal- po wypłynięciu zupy dyniowej natychmiast popędziła zlizywać ją z podłogi zabezpieczając amprowizację.
Idziemy tropić znikające bez śladu MCK. Gdyby brało nas głodem damy znak do zrzutu. Juz idę się rozglądać po suficie, kto wie, może coś sie trafi.. chrupeczek albo ciut mokrego... albo jakis przysmaczek..mrau, miau..
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro paź 27, 2010 8:28 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

A co to jest zupa dyniowa?
Inka

MaryLux

Post » Śro paź 27, 2010 8:45 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

MaryLux pisze:A co to jest zupa dyniowa?
Inka

Takie coś żółte i paćkowate. Ja tego nie ruszam ale Pacynka lizała i mówiła, że dobre. Wróg pozbawił nas dużej ilości.
Ja wolę naleśniki albo pierogi, albo ziemniaki, są dobre do pacania.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro paź 27, 2010 8:47 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

seidhee pisze:
MaryLux pisze:A co to jest zupa dyniowa?
Inka

Takie coś żółte i paćkowate. Ja tego nie ruszam ale Pacynka lizała i mówiła, że dobre. Wróg pozbawił nas dużej ilości.
Ja wolę naleśniki albo pierogi, albo ziemniaki, są dobre do pacania.
Menaszka

Pierogi są dobre, a najlepsza w nich jest śmietana, bo można ją zlizać.
A ja mam 4 rocznicę męczenia się z Dużą

MaryLux

Post » Śro paź 27, 2010 10:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Posłusznie melduję, że wychowuję smarkacza jak tylko umiem najlepiej. Tylko strasznie to czasochłonne :roll: Jego miska jest moją miską. Moja miska jest tylko moja :twisted:
Łatek.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro paź 27, 2010 11:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

maciejowa pisze:Posłusznie melduję, że wychowuję smarkacza jak tylko umiem najlepiej. Tylko strasznie to czasochłonne :roll: Jego miska jest moją miską. Moja miska jest tylko moja :twisted:
Łatek.

I tak trzymać!
Inka

MaryLux

Post » Śro paź 27, 2010 15:49 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

szpaniałe meldónki że wfszysztkih sztron płyną Stefcia bardzo żbódowana posztawą dróżyny

CatherineTheGreat

Post » Czw paź 28, 2010 14:38 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

a ja zaras bende sempić batonika i szczotkowanie

Myszka ustawiająca Dużych
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw paź 28, 2010 18:24 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

wycięto spam. Atka
czyli link do bazarku
Ostatnio edytowano Nie paź 31, 2010 15:57 przez MaryLux, łącznie edytowano 1 raz

MaryLux

[poprzednia][następna]