Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 01, 2010 23:40 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

casica pisze:
haniaszaraf pisze:Aaa, to co innego. Chlip sobie, nawet rozgłośnie :crying: :placz: , tylko kotów nie wystrasz!

Dracul wyje, nie to, żeby się wystraszył, ale nie oszczędziłam mu tej wiedzy. Poszłam, podła, i powiedziałam - nikt Cię kotku nie kocha, tylko my. I teraz, nieszczęsny ten kotek rozpacza. Bezczelnie oczywiście bo wpadł kumpel i Książe w głównej roli był jakieś 5 godzin :roll:

Dla Księcia Pana ikonka szkoleniowa Obrazek. Albo raczej dla casicy, he, he.
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Czw kwi 01, 2010 23:57 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

haniaszaraf pisze:Dla Księcia Pana ikonka szkoleniowa Obrazek. Albo raczej dla casicy, he, he.

Hania 8O :roll: Ty ojca chcesz uczyć dzieci robić? Ja to i owszem mogę się podszkolić, ale Dracul? Trzeba to słyszeć, i nawet nie wiem czego on się teraz domaga :twisted:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt kwi 02, 2010 0:04 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

Moze sobie dialoguje poltelepatycznie z Maya, bo ona tez wlasnie wrzeszczy! :twisted:
z tym, ze ja wiem czego ona sie domaga 8)

A w ogole, to my Was tez kochamy i trzymamy kciuki i pazurki na jutro dla Puti zacisniete! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Pt kwi 02, 2010 0:06 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

Birfanka pisze:Moze sobie dialoguje poltelepatycznie z Maya, bo ona tez wlasnie wrzeszczy! :twisted:
z tym, ze ja wiem czego ona sie domaga 8)

A może? :idea:
On sie domaga, ja wiem czego, on nie życzy sobie wychodzić z willi, on życzy sobie, żebym siedziała obok i głaskała :roll: Ale na kana[pę nie chce, ma fazę na willę i już.

Ehhh do jutra, mam nadzieję, że wyniki beą ok.

casica

Post » Pt kwi 02, 2010 0:09 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

casica pisze:I proszę bardzo, się okazało, nikt nas nie kocha :crying:
A jutro kolejne kontrolne badania Puti :!:

Kocha ,kocha ino na zakupach byla, odciski se na pietach fundnela i jeszcze sprzatac musiala.

Tfuuuu za wyniki. Tradycyjnie Tfuuuuuuuuuuuuuu
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt kwi 02, 2010 0:15 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

Dobra, też się wyżaliłam, jak kocha, to mogę spokojnie się już udać do łóżeczka.
Dużo miejsca mi nie zostawiły, ale jkoś się wcisnę :evil:

casica

Post » Pt kwi 02, 2010 6:30 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

No jak to nie kocha, proszę powiedzieć temu słodkiemu Księciu, że ciotka z drugiego końca Polskie też kocha pana kota, i nie kłamać mu więcej, bo chłopczyk nam siejeszcze psychicznie zablokuje i stwierdzi, że w willi nie będzie siedział :roll:

Za wyniki Puti :ok:

U mnie ostatnio Czikitka tak żygała śliną i już mieliśmy po południu jechać do wetów naszych jak wyżygała ogromnego kołtuna. A swoją drogą nie mam pojęcia skąd on jej sie wziął, bo ona od wyrwania górnych kłów przestała sie myć 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt kwi 02, 2010 7:41 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

tfu tfuuuuuuu zaplunę na przywitanie i kciuki za badania Puti potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 02, 2010 8:33 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

TFU!!!!!!!!!!!
Zaraz wyjeżdżamy, OPti już wie, bo nie dostała śniadanka. Biedna mała, jest jak kupka nieszczęścia, jak ona tego nie lubi :cry:
Ona nienawidzi "wychodzić" z domu, jak to kot piwniczny, przysposobiony, widzi otwarte drzwi wejściowe i wieje.
Zawieszka uprawia poranny dialog z sąsiadkami. Płacze, pokrzykuje miauczy w przedpokoju, w mieszkaniu vis a vis są dwie kociczki, one też gadają do Zawieszki przez cały korytarz :roll:

casica

Post » Pt kwi 02, 2010 10:32 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

Wróciłyśmy. W badaniu klinicznym Puti ok, futerko ładne, skóra elastyczna, błony śluzowe różowe, osłuchowo też ok. Schudła 5 dkg, no ale od wczorajszego wieczora był post, więc może nie ma tragedii. Krew pobrana na biochemię, jonogram i morfologię.
Na wszelki wypadek Puti została nawodniona podskórnie.
Do wieczora obgryzam paznokcie i czekam na wyniki :ok:

casica

Post » Pt kwi 02, 2010 10:40 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Pt kwi 02, 2010 14:25 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

Życzymy wszystkim Wesołych Świąt!!! Obrazek

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Pt kwi 02, 2010 14:42 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

:ok: :ok:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt kwi 02, 2010 14:50 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

To ja tez czekam i jestem dobrej mysli :ok: a Drakula kocham od pierwszego spojrzenia i postu casicy :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt kwi 02, 2010 19:05 Re: Moje koty III - I znowu się martwimy o Puti:(((

Mosiu, bardzo się wzruszyłam :crying: od pierwszego postu mówisz? :twisted:

Niestety muszę przekazać wiadomość dla niektórych wesołą, dla innych zaś wcale.
Jestem idiotką, jestem kretynką i analfabetką. Podrę swoje dyplomy i spuszczę z wodą w kiblu, albo sprzedam na rynku, niech sobie kupi inny debil, na tyle cwany (a więc i tak mądrzejszy ode mnie), żeby zamiast zakuwać nikomu niepotrzebną wiedzę, załatwić sobie papier bez wysiłku.
No! Się wnerwiłam prawdziwie.

Podaję Puticie azodyl, niewymownie mi przykro, że trzeci już tydzień robię to bez sensu, tzn niezupełnie, ale i tak idiotycznie.
Czegoś sobie zakodowałam idiotycznie, że koty do 5 (w domyśle kg) 1 kapsułka dziennie. Rzuciłam pobieżnie okiem na opakowanie i tak już dawałam. Dzisiaj rzuciłam okiem w większym skupieniu i po cyfrze 5 zauważyłam literki lbs - no żesz ku...!!!! Funty, to są cholerne funty, nie kilogramy Obrazek
Ok, mój angielski jest prymitywny, nie lubię tego języka, nie kręci mnie anglosaska kultura, a jankesów nie znoszę pasjami.

Ale, po drugiej stronie opakowania, w pięknej mowie Moliera stoi jak byk:
Animaux pesant 2,3 - 4,5 kg (5 - 1 lbs): donner 2 capsules par jour :evil: :evil: :evil:

Seppuku, trzeba niestety popełnić seppuku :evil:
Ktoś chce być moim drugim? :twisted:

casica

[poprzednia][następna]