Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 01, 2010 10:10 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Witamy się
noworocznie i zimowo.....
:mrgreen:

Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt sty 01, 2010 13:03 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Spełnienia najskrytszych nazrzen w Nowym Roku życze :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt sty 01, 2010 16:45 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Dziękujemy za życzenia :)

Wiecie, jakoś nie mogę się zmusić na przeglądanie wątków. Jest mi tak przykro jak patrzę na Prezeska kiedy widzi mnie ze strzykawką. Kiedyś cieszył się na widok strzykawki, leciał biegiem, teraz w panice ucieka. Zaciska pyszczek i nie chce leków.
Wiem, że muszę mu podać, ale to chyba za wiele dla niego :cry:
Chester znosi to bez mrugnięcia okiem.
Jutro zadzwonię do weta i zapytam czy nie możemy Prezeskowi dawać jednak zastrzyków. Zawsze to tylko raz dziennie. Choćby jeździć.
Ja tego biedaka muszę 3 razy dziennie męczyć i wpychać na siłę leki :(

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pt sty 01, 2010 17:24 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Wiem ,że to strasznie męczące, ale naprawdę musisz ich wyleczyć z tej e-coli... :roll:
gdzieś doczytałam,ze to straszne paskudztwo, nawet anemię może wywołać... 8O
Biedny Prezesik... :( :ok:

kristinbb

Post » Pt sty 01, 2010 17:26 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Biedny Prezesek :(

Ale spokojnie - wyleczy się, i znowu strzykawka będzie mu się kojarzyć tylko z zabawą :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt sty 01, 2010 23:40 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

estre, wcale ci sie nie dziwie. W jego pojeciu robisz mu krzywde, choc tak naprawde przeciez nigdy bys tego nie zrobila, a leki sa dla jego dobra... Ale to madry kot i szybko o tym zapomni, tylko niech sie raz dwa wyleczy :)
A Chesterek bardzo dzielny :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 01, 2010 23:51 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

estre pisze:Dziękujemy za życzenia :)

Wiecie, jakoś nie mogę się zmusić na przeglądanie wątków. Jest mi tak przykro jak patrzę na Prezeska kiedy widzi mnie ze strzykawką. Kiedyś cieszył się na widok strzykawki, leciał biegiem, teraz w panice ucieka. Zaciska pyszczek i nie chce leków.
Wiem, że muszę mu podać, ale to chyba za wiele dla niego :cry:
Chester znosi to bez mrugnięcia okiem.
Jutro zadzwonię do weta i zapytam czy nie możemy Prezeskowi dawać jednak zastrzyków. Zawsze to tylko raz dziennie. Choćby jeździć.
Ja tego biedaka muszę 3 razy dziennie męczyć i wpychać na siłę leki :(

No nie wiem co lepsze :(
Jeżdzenie na zastrzyk codizennie ,to też bedzie dla niego duży stes :(
Bidulek :(
Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Sob sty 02, 2010 10:35 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Byłam u weta. Dostaliśmy zastrzyki i będę podawać obu.
Prezesowi dał wet, instruktaż przeprowadzaliśmy na Prezesie.
Zaraz się zabieram za Chestera.
Trawko, przydałaby mi się ta Twoja pielęgniarka ;)

estre

Post » Sob sty 02, 2010 10:45 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Hej :) Będzie dobrze :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob sty 02, 2010 11:50 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Estre, podziwiam - ja bym się posr... jakbym miała dać kotu zastrzyk. Ganiałam jak tramwaj po dwa kursy ale nie miałam odwagi. A tak poza tym to :ok: :ok:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Sob sty 02, 2010 11:58 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Witamy się nadal zimowo.... :evil:

Obrazek

kristinbb

Post » Sob sty 02, 2010 13:32 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Cześć wszystkim!
Dziękujemy za kciuki, przydadzą się...

kinga w. pisze:Estre, podziwiam - ja bym się posr... jakbym miała dać kotu zastrzyk. Ganiałam jak tramwaj po dwa kursy ale nie miałam odwagi. A tak poza tym to :ok: :ok:

Nie ma powodu.
Owszem podałam zastrzyk, ale się nie wbiłam :evil:
Trafiłam w futro :oops:
Musiałam podać doustnie lek.
Jutro rano będę próbować podać Prezesowi, on ma większą powierzchnię do kłucia ;)

estre

Post » Sob sty 02, 2010 13:36 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

estre pisze:Byłam u weta. Dostaliśmy zastrzyki i będę podawać obu.
Prezesowi dał wet, instruktaż przeprowadzaliśmy na Prezesie.
Zaraz się zabieram za Chestera.
Trawko, przydałaby mi się ta Twoja pielęgniarka ;)

Estre , poradzisz sobie :ok:
chociaz nie powiem :oops: , ja mialam opory przed pierwszym zastrzykiem :oops: , ale potem już jakos szło :wink:
Trzymam kciuki za wasz wszystkich :1luvu: :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Sob sty 02, 2010 13:38 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

estre pisze:Cześć wszystkim!
Dziękujemy za kciuki, przydadzą się...

kinga w. pisze:Estre, podziwiam - ja bym się posr... jakbym miała dać kotu zastrzyk. Ganiałam jak tramwaj po dwa kursy ale nie miałam odwagi. A tak poza tym to :ok: :ok:

Nie ma powodu.
Owszem podałam zastrzyk, ale się nie wbiłam :evil:
Trafiłam w futro :oops:
Musiałam podać doustnie lek.
Jutro rano będę próbować podać Prezesowi, on ma większą powierzchnię do kłucia ;)

no niestety musisz przebic sie przez to futro :( , najpierw sobie dobzre wymacaj palcami miejsce , odgarnij troche futra, wiem , to trudne :( ,najgorszy ten pierwszy raz :(
Obrazek

Danusia

Post » Sob sty 02, 2010 13:41 Re: Prezes i Chester :D cz. 3 Biegunka u obu... Bakterie e. coli

Dlatego będę na Prezesie ćwiczyć, on jest jakiś łatwiejszy.

No i w ogóle wbiłam miałam wyżej spróbować podać, tam więcej skóry jest, dlatego pewnie mi nie weszło :roll:

estre

[poprzednia][następna]