Ciekawe jaką zalecił metodę przetykania noska?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Łeee... Mamy tak: Gorączka sobie poszła, dalej odparowujemy Inhalol, antybiotyk nadal, Immunodol nadal. Muszę do Sącza jechać, cholera... Motorkiem bryknę - szybciej i taniej, a może nie zamarznę. Kurna, lecę - musze byc w godz. urzędowych.
kinga w. pisze:Immunodol daję co dzień - zalecenie producenta żeby w okresie "ryzyka" podawać i nie było nic o przerwach. W tej chwili to raczej potrzebują kopa non stop.
dune pisze:kinga w. pisze:Immunodol daję co dzień - zalecenie producenta żeby w okresie "ryzyka" podawać i nie było nic o przerwach. W tej chwili to raczej potrzebują kopa non stop.
Ja wiem ze tak podaje producent, bo mam takie samo i tak samo podawałam, taka informację przyniosłam wczoraj od weta, ze kazdy organizm sie po pewnym czasie przyzwyczaja i kop przestaje byc kopem. O to mi chodziło. Ale moze jak Twoje takie chorutkie, to póki co trzeba cały czas. Tak tylko chciałam sie z toba podzielic inf.
dune pisze:kinga w. pisze:Immunodol daję co dzień - zalecenie producenta żeby w okresie "ryzyka" podawać i nie było nic o przerwach. W tej chwili to raczej potrzebują kopa non stop.
Ja wiem ze tak podaje producent, bo mam takie samo i tak samo podawałam, taka informację przyniosłam wczoraj od weta, ze kazdy organizm sie po pewnym czasie przyzwyczaja i kop przestaje byc kopem. O to mi chodziło. Ale moze jak Twoje takie chorutkie, to póki co trzeba cały czas. Tak tylko chciałam sie z toba podzielic inf.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jrrMarko, lucjan123 i 24 gości