Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Dziś mnie blokowało, ale ja go oszukam. No, kuźwa, znowu mnie ustawił off-line!!!
![]()
![]()
![]()
Wczoraj było lepiej. Nie wiem, czy się wyśle. test.
Femka pisze:Dzień dobry![]()
Powiedziała, że wyraźną poprawę kondycji zauważę dopiero po około 3 miesiącach, ale mam nadzieję, że nadmiar wagi nastąpi szybciej![]()
Teraz czuję się jak młody bóg.
Miłego dnia.
Femka pisze: (...)i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. (...)
Marcelibu pisze:Femka pisze: (...)i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. (...)
Ile wody wypłynęło z basenu?![]()
aga9955 pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze: (...)i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. (...)
Ile wody wypłynęło z basenu?![]()
o matko Monia ale przywalilas![]()
![]()
ja spadam....bedzie wojna
Femka pisze:Marcelibu pisze:Ile wody wypłynęło z basenu?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 21 gości