BANDA KULAWEGO - DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 30, 2009 6:36 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro wrz 30, 2009 7:33 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - pytanie!!!!!!!!!!!!!

kalair pisze:
moś pisze:Naczy sie dziewica?
:mrgreen:

Moska ma jedno słuszne, prawidłowe skojarzenie! :mrgreen:

Wiadomo :twisted:

P.s. W moim przypadku to chyba coś jak wtórne dziewictwo :roll:

P.s. 2. Femka, ja Ci dam ścieżkę zdrowia! :evil:

Doczytuje...

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro wrz 30, 2009 7:38 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Dziś mnie blokowało, ale ja go oszukam :D . No, kuźwa, znowu mnie ustawił off-line!!! :evil: :evil: :evil:
Wczoraj było lepiej :( . Nie wiem, czy się wyśle. test.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 30, 2009 7:39 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - pytanie!!!!!!!!!!!!!

kalair pisze:
Femka pisze:siku było, jakieś pół godziny temu :mrgreen:

:piwa: :piwa: :D :D

O, to teraz Kalair bedzie sie zataczac po tych kuflach :mrgreen:

skaskaNH

Post » Śro wrz 30, 2009 7:42 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Marcelibu pisze:Dziś mnie blokowało, ale ja go oszukam :D . No, kuźwa, znowu mnie ustawił off-line!!! :evil: :evil: :evil:
Wczoraj było lepiej :( . Nie wiem, czy się wyśle. test.

A mi co chwile wyskakuje żółta strona z upomnieniem od operatora :twisted:
Przez ostatnie dni jakoś mi sie zapomniało zrobić opłaty :roll:
Net jest, tyle, że muli niemiłosiernie.
Może dziś zauważą, że przelew już dotarł?

skaskaNH

Post » Śro wrz 30, 2009 9:48 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Dzień dobry :D
Dzisiaj raniutko wstałam, dałam Szczypiorkom śniadanko i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. Ale były jaja :mrgreen:
W dodatku spotkałam koleżankę, która tam bywa regularnie od 4 lat (problemy z kręgosłupem). Powiedziała, że wyraźną poprawę kondycji zauważę dopiero po około 3 miesiącach, ale mam nadzieję, że nadmiar wagi nastąpi szybciej :?
Teraz czuję się jak młody bóg. Już po powrocie zjadłam śniadanie, dopiję herbatę i zrobię kawkę.
I w ogóle było super.
Natomiast czarno widzę pójście bezpośrednio po basenie do pracy. Gdy po wyjściu do szatni spojrzałam w lustro, to mi dech zaparło. Niestety, nie z zachwytu. Ale dziś nie było opcji makijaż. A normalnie będzie, jak będę jechała do pracy. Zobaczymy.
Miłego dnia.

Dorota, serwisy internetowe banku czasami się zawieszają. Getinbank jest mistrzem w częstotliwości błędów.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro wrz 30, 2009 10:05 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Femka pisze:Dzień dobry :D
Powiedziała, że wyraźną poprawę kondycji zauważę dopiero po około 3 miesiącach, ale mam nadzieję, że nadmiar wagi nastąpi szybciej :?
Teraz czuję się jak młody bóg.

Miłego dnia.

wyciecia w poscie wyzej moje

dzien dobry,

nadmiar to raczej nie nastapi ;)
predzej utrata wagi :mrgreen:

milego dnia!
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Śro wrz 30, 2009 10:08 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

miało być utrata nadmiaru :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 30, 2009 11:06 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Femka pisze: (...)i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. (...)

Ile wody wypłynęło z basenu? :twisted: :roll:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro wrz 30, 2009 11:14 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Marcelibu pisze:
Femka pisze: (...)i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. (...)

o matko Monia ale przywalilas :mrgreen: :mrgreen:

ja spadam....bedzie wojna :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro wrz 30, 2009 11:16 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

aga9955 pisze:
Marcelibu pisze:

o matko Monia ale przywalilas :mrgreen: :mrgreen:

ja spadam....bedzie wojna :mrgreen:

No, czasem trzeba spojrzeć prawdzie głęboko w oczy :smokin: .

Weź jedną paczkę czipsów więcej dla mnie 8) .

Marcelibu

Post » Śro wrz 30, 2009 11:21 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Jak tak bedziemy te chipsy zapodawac to tez nam sie woda z basenu wyleje....lece po marchewki i dietetyczna cole:)

No i kawa i papieros ofkorsik :mrgreen: :mrgreen: zeby zdrowiej bylo.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro wrz 30, 2009 11:42 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Marcelibu pisze:Ile wody wypłynęło z basenu? :twisted: :roll:
:evil:
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 30, 2009 11:52 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Femka pisze:
Marcelibu pisze:Ile wody wypłynęło z basenu? :twisted: :roll:
:evil:

:mrgreen:

Marcelibu

Post » Śro wrz 30, 2009 11:53 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Rób ładne zdjęcia, bo zaraz trzeba następny odcinek BK zakładać 8) .

Marcelibu

[poprzednia][następna]