Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 18:12 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu, Ptachu, co słychać?
Fasolka lekko niespokojna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt mar 11, 2011 20:48 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Halo Ptachu!
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt mar 11, 2011 20:53 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu i co masz już te rybki, tj. akwarium :mrgreen:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pt mar 11, 2011 21:08 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Halo Ptachu, pamiętasz mnie? :surprise: Twoja Duża nazywała mnie Frida, ale w moim nowym domu mówią na mnie Principessa (albo gruba... zupełnie nie wiem czemu). Właśnie jestem po kolacji, o którą oczywiście musiałam się upominać... Ale przynajmniej teraz udało mi się zająć strategiczną pozycję w ciepłym miejscu. Miau!

:catmilk:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob mar 12, 2011 14:43 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Chyba zabili Ptacha i zastąpili go kwiatkami :strach:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 12, 2011 14:44 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Albo rybkami :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob mar 12, 2011 15:29 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Przy kwiatkach mniej pracy!

MaryLux

Post » Sob mar 12, 2011 15:32 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptaaachu? Jesteś teraz kwiatkiem? :strach:

Badyl
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob mar 12, 2011 15:33 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

caldien pisze:
Ptaaachu? Jesteś teraz kwiatkiem? :strach:

Badyl

Albo wodorostem w akwarium :strach:
Inka

MaryLux

Post » Nie mar 13, 2011 17:28 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Jestem, jestem, Duża ciągle gdzieś biega i nie mam, kiedy pisać.
Wczoraj mieliśmy bardzo miłego gościa, wymiział nas i wygłaskał ten gość, dostaliśmy mokre jedzonko, każdy z nas dostał swoją puszkę, a piesy dostały multiwitaminy.
Kolacja była pyszna razem z Miśkiem szybko zjedliśmy swoje puszeczki i sprawdziliśmy, jakie smaki maja inni :twisted:
Misiek jak zawsze się wazelinował, ale wczoraj przeszedł samego siebie, lizus jeden :evil: .

Przyjechała do nas z daleka ta kicia,
ObrazekObrazek

Duża nie powinna jej brać, bo na działkach czekają koty na wolny tymczas u nas ale gdy zobaczyła jej zdjęcie nie mogła o niej zapomnieć, a dlaczego zobaczcie sami:
ObrazekObrazek
Na drugim zdjęciu jest nasz Kotek o bardzo małym rozumku - Kratunia.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie mar 13, 2011 17:29 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

bagheera pisze:Halo Ptachu, pamiętasz mnie? :surprise: Twoja Duża nazywała mnie Frida, ale w moim nowym domu mówią na mnie Principessa (albo gruba... zupełnie nie wiem czemu). Właśnie jestem po kolacji, o którą oczywiście musiałam się upominać... Ale przynajmniej teraz udało mi się zająć strategiczną pozycję w ciepłym miejscu. Miau!

:catmilk:

Witaj maleńka :D ,
takich kobiet jak ty się nie zapomina.
Bardzo się cieszę, że zawitałaś u nas :D

Ptachu pamiętający
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie mar 13, 2011 17:51 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Cześć Ptachu, ufff - na szczęście jesteś :D :D
Duża mówi, że nie wyśle Frani do Twojej Dużej, chociaż jest też troszkę podobna do Kratki. "W życiu" - mówi duża i trzeba jej wierzyć.
Fasolka doświadczona (zdjęcie Frani jest na trzeciej stronie mojego wątku)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 13, 2011 18:09 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

U nas lubią wazelinujące się koty :wink:
Bardzo lubią. Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]