Nooo, to by wyjaśniało: płonące ostatnio masowo autobusy, popsute metro...
Obiecaj, że nie znajdziesz sobie pracy w Łodzi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
varia pisze:Marcelibu pisze:Kiedy przyjeżdżasz do W-wy?
W okolicy 18 września.![]()
Ale mam napięty harmonogram.![]()
Wpiszę Ciebie w terminarz przy następnej okazji.![]()
Femka pisze:Nooo, to by wyjaśniało: płonące ostatnio masowo autobusy, popsute metro...
Obiecaj, że nie znajdziesz sobie pracy w Łodzi.
Femka pisze:a nie wolałabyś trąby powietrznej?Marcelibu pisze:Kiedy przyjeżdżasz do W-wy?![]()
Femka pisze:Też spałam długo, do 9.40. Pewnie spałabym dłużej, ale zadzwoniła na stacjonarny jakaś akwizytorka z pytaniem, czy może mi wysłać zaproszenie na coś tam. Nękanie ludzi w ten sposób powinno być karalne.
e, na pewno nie. Jest tak samo nowoczesne, jak to poznańskievaria pisze:Bo się łódzkie metro popsuje?
tylko trzask odrzucanej słuchawki. Zaspana byłamMarcelibu pisze:Już sobie wyobrażam, co ta pani usłyszała od Ciebie.
Femka pisze:tylko trzask odrzucanej słuchawki. Zaspana byłamMarcelibu pisze:Już sobie wyobrażam, co ta pani usłyszała od Ciebie.
Femka pisze:tylko trzask odrzucanej słuchawki. Zaspana byłamMarcelibu pisze:Już sobie wyobrażam, co ta pani usłyszała od Ciebie.
wtedy będzie miała mniej szczęścia. Nie zaliczy tego dnia do udanegovaria pisze:Na pewno jeszcze zadzwoni. Może jutro rano.
Femka pisze:wtedy będzie miała mniej szczęścia. Nie zaliczy tego dnia do udanegovaria pisze:Na pewno jeszcze zadzwoni. Może jutro rano.
Femka pisze:czemu nie? zadzwonię do Ciebie, to mi dotrzymasz towarzystwa
Femka pisze:czemu aga9955 zamknęła swój wątek?
Bomby są oklepane i mało wyrafinowane. Myślę, że varię stać na coś lepszego i bardziej widowiskowegomoś pisze:Bry, Bt ma podobno namowic Varie do przjazdu w strone Kalisza, z Tortem, 31, Mam nadzieje ze Bt sprawdzi czy nie ma tam bomby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości