Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 30, 2012 15:44 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

w ramach poprawy nastroju, przekazuję pozdrowienia od Tego, Co Ma Wiatr w Uszach ;) :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon kwi 30, 2012 15:45 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

w ubiegłym tygodniu na drzwi balkonowe założyliśmy moskitiery. cała zadowolona mogę teraz sobie otwierać balkon i mieć dopływ świeżego powietrza... szczęście moje jest jednak cały czas "burzone" przez te podłe kocie kreatury, które próbują sforsować przeszkodę i wyjść do ogródka :evil: :evil: :evil:
dżizas... wykończą mnie te koty nerwowo. jak się uprą, to na zmianę je przeganiam - James, Szejna, James, Shilla, Szejna... oszszszszss... no takie już mam nerwy, że jak boga kocham, coś któremuś w końcu zrobię :evil: albo łapki połamię, albo pazury powyrywam, albo obedrę ze skóry...
czy Was też czasami koty doprowadzają do takiego wkurw...nia? no sorki za słownictwo, ale zdenerwowaniem tego nazwać nie mogę :twisted:
jedynie Rudiś jest grzeczny :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pon kwi 30, 2012 15:46 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

kiche_wilczyca pisze:w ramach poprawy nastroju, przekazuję pozdrowienia od Tego, Co Ma Wiatr w Uszach ;) :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
od razu mi lepiej
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon kwi 30, 2012 15:47 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Joanna KA pisze:
kiche_wilczyca pisze:w ramach poprawy nastroju, przekazuję pozdrowienia od Tego, Co Ma Wiatr w Uszach ;) :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
od razu mi lepiej

:ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon kwi 30, 2012 17:25 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Joanna KA pisze:w ubiegłym tygodniu na drzwi balkonowe założyliśmy moskitiery. cała zadowolona mogę teraz sobie otwierać balkon i mieć dopływ świeżego powietrza... szczęście moje jest jednak cały czas "burzone" przez te podłe kocie kreatury, które próbują sforsować przeszkodę i wyjść do ogródka :evil: :evil: :evil:
dżizas... wykończą mnie te koty nerwowo. jak się uprą, to na zmianę je przeganiam - James, Szejna, James, Shilla, Szejna... oszszszszss... no takie już mam nerwy, że jak boga kocham, coś któremuś w końcu zrobię :evil: albo łapki połamię, albo pazury powyrywam, albo obedrę ze skóry...
czy Was też czasami koty doprowadzają do takiego wkurw...nia? no sorki za słownictwo, ale zdenerwowaniem tego nazwać nie mogę :twisted:

mnie jak wkurzą, to im mówię, że łebki pourywam :ryk:
Joanna KA pisze: jedynie Rudiś jest grzeczny :1luvu:

moje śliczne :love: :love: :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon kwi 30, 2012 22:27 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

zuzia96 pisze:mnie jak wkurzą, to im mówię, że łebki pourywam :ryk:
Joanna KA pisze: jedynie Rudiś jest grzeczny :1luvu:

moje śliczne :love: :love: :love:

no tak, też im muszę zagrozić pourywaniem łbów... na łebki nie zasłużyły podlizny :wink:

a Rudiś normalnie cudofnym koteckiem jest... :ok:
nie drapie moskitier :ok:
nie próbuje zwiać z ogródka :ok:
nie odstawia arii operowych żeby go wypuścić na "wolność" :ok:
w sumie, to Shilla-Liliana też za mocno nie "podpada", ale to pewnie dlatego, że ciągle jeszcze się boi... :wink:

jak mnie obserwuje któryś z sąsiadów, to jak nic myśli, że baba jakaś nawiedzona czy cóś w tym rodzaju... :roll:
koty w ogródku na smyczach przywiązane do foteli ogrodowych, a paniusia chodzi i non-stop fotele przestawia... no bo jak się kotecek znudzi siedzieć w jednym miejscu, to trzeba fotelik przestawić, coby sobie pozwiedzał nowy kawałek ogródka... :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto maja 01, 2012 6:59 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

:ryk: :ryk: Wybacz, ale oczyma wyobraźni widzę ten widok. Koty na smyczkach uwiązane każdy do innego fotela. :lol: Już bez Twojego udziału jest całkiem zabawnie. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto maja 01, 2012 7:12 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

dobrze, że nie na sznurkach :ryk: ale widok musi być powalający 8)
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Wto maja 01, 2012 7:22 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

no wiecie co Cioteczki... śmiechy sobie urządzacie :mrgreen:
a ja myślałam, że podziw ogólny wzbudzi moja odpowiedzialność, mądrość, zapobiegliwość i poświęcenie... :D

na sznurku też były kiedyś przywiązywane, żeby miały więcej "swobody", ale za bardzo kombinowały i się robił węzeł, który trzeba było odplątywać :roll: i było większe prawdopodobieństwo, że się "spotkają", a u mnie w przypadku Szejny i Jamesa, to może oznaczać tylko jedno = łapoczyny :mrgreen: a tak, foteliki oddalone i nikt nikomu nie przeszkadza...
to znaczy koty sobie nie przeszkadzają, za to ja muszę chodzić i przestawiać :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto maja 01, 2012 17:59 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

wielkimi krokami zbliża się godzina "P" znaczy się POWROTU do fabryki :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto maja 01, 2012 19:54 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

:lol: Wiesz, ja mam dwa pewniki w życiu. Pierwszego można się domyśleć, a drugi to, że na chleb trzeba zarobić.
Nie przeżywaj tak bardzo. :wink: Praca, to praca. Moja nie jest dla mnie sensem życia, ale za coś trzeba żyć. :roll:
Wyluzuj, nie stresuj się, będzie dobrze. :mrgreen: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto maja 01, 2012 20:39 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Joanna KA pisze:wielkimi krokami zbliża się godzina "P" znaczy się POWROTU do fabryki :roll:

Asiu, za jutrzejszy dzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a wczoraj przed pójściem do łóżeczka oplułam sobie monitor, tak się śmiałam, bo wyobraziłam sobie 4 koty przywiązane do 4 foteli i Ciebie przesuwającą te fotele, coby koteckom się nie nudziło w jednym miejscu :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto maja 01, 2012 21:23 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

aż tak bardzo, to ja tego powrotu do pracy nie przeżywam... też uważam, że praca to praca. nie żyje się po to żeby pracować, tylko pracuje po to żeby mieć za co żyć... :wink:
ale po 3 latach przerwy, to jest dość duża zmiana jakby nie patrzeć :mrgreen: a ja tak średnio zmiany lubię

a "fotele z kotami" przestawiam na szczęście tylko dwa :mrgreen: z Szejną i Jamesem
Rudiś jest grzeczny i mało skaczący, więc nie zwieje przez siatkę, a Shilla-Liliana na razie nie wychodzi, bo się boi :ok:

no! to idę spać :kotek:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto maja 01, 2012 21:33 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

No to kolorowych snów Asiu :1luvu: :ok:

A Rudiś to w ogóle chce wychodzić do ogródka czy woli w domeczku? bo jak go znam, to pewnie woli domeczek :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro maja 02, 2012 19:59 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

i tutaj Cię zaskoczę Wiesiu... Rudiś siedzi w ogródku i jest bardzo zadowolony :) tylko zmienia krzaczki jak mu słońca zaczyna za bardzo świecić. wczoraj to wszystkie kociaste - oprócz Liliany - leżały w ogródku jak placki przez pół dnia...

to pierwszy dzień pracy za mną. na razie jestem mocno skołowana, bo się dużo pozmieniało, ale będzie dobrze... :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]