Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:w ramach poprawy nastroju, przekazuję pozdrowienia od Tego, Co Ma Wiatr w Uszach![]()
Joanna KA pisze:kiche_wilczyca pisze:w ramach poprawy nastroju, przekazuję pozdrowienia od Tego, Co Ma Wiatr w Uszach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
od razu mi lepiej
Joanna KA pisze:w ubiegłym tygodniu na drzwi balkonowe założyliśmy moskitiery. cała zadowolona mogę teraz sobie otwierać balkon i mieć dopływ świeżego powietrza... szczęście moje jest jednak cały czas "burzone" przez te podłe kocie kreatury, które próbują sforsować przeszkodę i wyjść do ogródka![]()
![]()
![]()
dżizas... wykończą mnie te koty nerwowo. jak się uprą, to na zmianę je przeganiam - James, Szejna, James, Shilla, Szejna... oszszszszss... no takie już mam nerwy, że jak boga kocham, coś któremuś w końcu zrobięalbo łapki połamię, albo pazury powyrywam, albo obedrę ze skóry...
czy Was też czasami koty doprowadzają do takiego wkurw...nia? no sorki za słownictwo, ale zdenerwowaniem tego nazwać nie mogę![]()
Joanna KA pisze: jedynie Rudiś jest grzeczny
zuzia96 pisze:mnie jak wkurzą, to im mówię, że łebki pourywam
Joanna KA pisze: jedynie Rudiś jest grzeczny
moje śliczne![]()
![]()
Joanna KA pisze:wielkimi krokami zbliża się godzina "P" znaczy się POWROTU do fabryki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 71 gości