shira3 pisze:Tak ci się tylko zdajeMy mamy łóżko 160/200 na troje i najwygodniej ma Rudi
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Tak ci się tylko zdajeMy mamy łóżko 160/200 na troje i najwygodniej ma Rudi
![]()
shira3 pisze:MartaAgnieszka pisze:A nam dziś przywieźli łóżko, będziemy mieli duuuże łóżko.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wszyscy się teraz pomieszczą i każdy się wyśpi na na na na
![]()
![]()
![]()
Tak ci się tylko zdajeMy mamy łóżko 160/200 na troje i najwygodniej ma Rudi
![]()
shira3 pisze:Widzę, że masz tak samo przekichane jak jaAgata&Alex pisze:Jesteście okropne![]()
![]()
A jak tu jeszcze doszła agul-la![]()
agul-la pisze:a my mamy niewygodną wersalkę i wczoraj tż narzekał, że go w nocy spycham na sam skraj, bo przychodzi do mnie spać kluska i musi mieć miejscefakt, musi, bo to jedyna okazja ją poprzytulać, a on sam wyciąga rękę jakby miał mnie objąć, a w rzeczywistości głaszcze kluchę, która śpi wtulona w moje ramie i szyje
![]()
No, nie załamuj się...może sie nie rozpychają w nocy...MartaAgnieszka pisze:No to mnie pocieszyłyściez nami śpią dwa dzwońce...........
MartaAgnieszka pisze:Dość 170/200Luna ma tendencje uwalania się na plecy lub klatę
Bezik śpi przy nogach ale musi opierać się o któregoś nas;)
alus1 pisze:hmm najwygodniej jest mi na łóżku 160x200 jak nie ma TŻ ta![]()
Myśka na swojej poduszce a Neryś między moimi nogami
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:hmm najwygodniej jest mi na łóżku 160x200 jak nie ma TŻ ta![]()
Myśka na swojej poduszce a Neryś między moimi nogami
wie gdzie najlepiej![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna1988, Google Adsense [Bot], Sigrid i 963 gości