BANDA KULAWEGO - Norek w szafie, Zośka pyskuje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 25, 2009 19:09

kalair pisze:
Sihaja pisze:
Femka pisze:
Sihaja pisze:Mój Morfeuszek też śpiewa :) Chyba sama go tego nauczyłam.... :roll:

zadziwiasz mnie... mogłabyś nagrać jakąś lekcję poglądową? :twisted:

chychy.;)

Wzbraniasz się! :lol: :lol:

Nie mam na czym nagrywać. A poza tym Milusia juz potrafi, to resztę może nauczyć :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie sty 25, 2009 19:11

Femka pisze:
Sihaja pisze:Chachacha :)
Nie. Morfeuszek ma zespół wrażliwego przewodu pokarmowego. Dość długo nie mogliśmy sprawić, by robił ładną qpkę - lało się z biedaka.... Więc za każdym razem leciałam do kuwetki sprawdzać, czy jest lepiej, czy nie. A kiedy zdażyło mi sie zapomnieć, to Morfeusz zaczą zawodzić. I tak zostało. Teraz od dłuższego czasu (odpukać) jest dobrze w tym temacie, a Morfeusz śpiewa, żeby oznajmić, że pięknie narobił w kuwecie i żebym przyszła zobaczyć.... :):):)
oddam pół życia, żeby zobaczyć i usłyszeć, jak Morfeuszek się chwali ładną kupką :D

serio? :roll:

Sihaja

Post » Nie sty 25, 2009 19:12

Raport z oswajania:
Norek już tylko śpi w budce. Dzisiaj nawet wyszedł jeść razem z Koralkiem. Siedzieli przy miseczkach obok siebie. teraz szaleje od dłuższej chwili z pluszową myszką.
W ciągu dnia zaryzykowałam i wzięłam go do siebie na kanapę, żebyśmy sobie poleżeli. Nawet wytrzymał długo. Mruczał przy tym cały czas. Ale ciągle zdarzają się jeszcze ugięte łapki. No i Zośka mu nie odpuszcza. Ani przez chwilę nie było zamiaru użycia łapoczynów czy prawdziwej agresji, ale syczy na Norka.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie sty 25, 2009 19:13

Sihaja pisze:serio? :roll:
serio serio
Obrazek

Femka

Post » Nie sty 25, 2009 19:16

Femka pisze:
Sihaja pisze:serio? :roll:
serio serio

Musiałabyś ze mną zamieszkać na jakiś czas, aż Morfeuszek by się do Ciebie przyzwyczaił. Bo on nieśmiały chłopak jest..... :) Zapraszam :)

Sihaja

Post » Nie sty 25, 2009 19:16

Dobrze jest! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 25, 2009 19:18

Sihaja pisze:Musiałabyś ze mną zamieszkać na jakiś czas, aż Morfeuszek by się do Ciebie przyzwyczaił. Bo on nieśmiały chłopak jest..... :) Zapraszam :)
ech, żeby tylko było to możliwe...
Obrazek

Femka

Post » Nie sty 25, 2009 19:19

Femka pisze:
Sihaja pisze:Musiałabyś ze mną zamieszkać na jakiś czas, aż Morfeuszek by się do Ciebie przyzwyczaił. Bo on nieśmiały chłopak jest..... :) Zapraszam :)
ech, żeby tylko było to możliwe...

Tymczasem zapraszam, jak będziesz w Olsztynie chociaz na kawkę.... :)

Sihaja

Post » Nie sty 25, 2009 19:21

Sihaja, nawet już z Dorotą kiedyś rozmawiałam, że jak się dobrze zagospodaruję z firmą w Warszawie, to za którymś razem pojadę najpierw tam raniutko, żeby tego samego dnia podskoczyć do Olsztyna. I wtedy - możesz być pewna - żadne zasieki Cię przede mną nie uratują. Choćby nie wiem co, Ty, Dorota i Czarna Wdowa musicie się ze mną spotkać :D
Obrazek

Femka

Post » Nie sty 25, 2009 19:22

A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu... :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 25, 2009 19:24

Femka pisze:Sihaja, nawet już z Dorotą kiedyś rozmawiałam, że jak się dobrze zagospodaruję z firmą w Warszawie, to za którymś razem pojadę najpierw tam raniutko, żeby tego samego dnia podskoczyć do Olsztyna. I wtedy - możesz być pewna - żadne zasieki Cię przede mną nie uratują. Choćby nie wiem co, Ty, Dorota i Czarna Wdowa musicie się ze mną spotkać :D

Bardzo się cieszę :) Zasieków nie zamierzam stawiać. Staram sie byc odważną i stawiać czoło strasznym wydarzeniom w mym życiu - tak mnie uczy terapeutka :):)

Sihaja

Post » Nie sty 25, 2009 19:24

kalair pisze:A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu... :roll:

kalair, nic nie bój... może latem wybiorę się do BB to i do Cieszyna niedaleko... :)

Sihaja

Post » Nie sty 25, 2009 19:27

Sihaja pisze:
kalair pisze:A ja zapraszam do Cieszyna na kawkę,i nikt nie chce! Buuuu... :roll:

kalair, nic nie bój... może latem wybiorę się do BB to i do Cieszyna niedaleko... :)

No właśnie! Przecież Ty tu bywasz bliziutko! No to nie odpuszczę! :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 25, 2009 19:29

kalair pisze:
Sihaja pisze:

No właśnie! Przecież Ty tu bywasz bliziutko! No to nie odpuszczę! :twisted: :lol: :lol:

W ubiegłym roku nie byłam. No ale może w tym się uda... :)

Sihaja

Post » Nie sty 25, 2009 19:29

Sihaja pisze:Bardzo się cieszę :) Zasieków nie zamierzam stawiać. Staram sie byc odważną i stawiać czoło strasznym wydarzeniom w mym życiu - tak mnie uczy terapeutka :):)

chodzisz na terapię? gratuluję i trzymam kciuki. Z całego serca.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]