Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 15, 2010 14:21 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Dzięki Nanetko! :1luvu:
Ja też się wzruszyłam, jak przeczytałam to co napisałaś :1luvu: .
Do dzisiaj pamiętam doskonale jej przerażenie, smutek i strach przed poruszeniem się, gdy wzięłam ją tylko na chwilkę na ręce :cry:.
Bała się maleńka, że znów pewnie ktoś będzie jej chciał zrobić krzywdę :twisted: :cry:. Zresztą tę traumę hoduje w swoim ślicznym łebku do dziś ;(. A pańcia wiele by dała, by dowiedzieć się, kto ją tak skrzywdził i złamał psychikę, że do tej pory nie ufa nikomu poza mną :(.
Gdybym dorwała tego drania, to nie odpowiadałabym za swoje czyny :twisted: .

Znalazłam kilka zdjęć Niunieńki z 1-ych chwil pobytu w swoim domku. Wyglądała tak biednie, że jak patrzę teraz na te zdjęcia, to ryczeć mi się chce :(

Obrazek Obrazek Obrazek

A po 1-ej toalecie zaczęła maleńka wyglądać już tak :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Pecha miała nawet w czasie sterylki :(. Tak poharatano jej brzuszek, że ja, głupia w swojej nieświadomości, myślałam, że tak właśnie się wykonuje taki zabieg :twisted: . Te zdjęcia zrobione są 2 m-ce po zabiegu, a rana goiła jej się chyba przez pół roku :roll: :twisted: .

Obrazek Obrazek

A teraz taka jestem śliczna! :1luvu: :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Boziu, Niunieńka nie do poznania! Zupełnie inny kotek! To dzięki Tobie Ulla, to kocie nieszczęcie zaznało tyle miłości i ciepła i wygląda teraz prześlicznie :love: :1luvu:

A sterylkę to jej chyba robił jaki rzeźnik a nie wet :evil:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon mar 15, 2010 14:25 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Siostra pożyczyła mi aparat i mogłam dziś obfotografować moje ślicznotki :1luvu:
Trochę więc aktualnych zdjęć moich cudnych serduszek :D :1luvu:

Ulla pisze:No to kolejna sesja zdjęciowa moich ślicznych łebków :D :1luvu:
Niestety, nie udaje mi się uchwycić ich najładniejszych poz, bo cały czas się ruszają :roll: :(
No ale jak dorwałam się do aparatu siostry, to wykorzystuję na maxa :mrgreen: .
Podziwiajcie Ciocie, bo jest co podziwiać! :ok: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Piękne dziewczyny Uleńko! :1luvu: Damy pełną gębą! :D :love: Może i ja kiedyś tak jak Iza będę miała okazję poznać osobiście te Ślicznotki? :roll: :wink:

Ulla, jeszcze 3 stronki i 100!!! :dance:

nanetka

Post » Pon mar 15, 2010 14:26 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:

He he.
Połowa krakowskiej części forum miałaby wielkie zdziwione oczy, gdyby zobaczyła nazwisko, jakie jest wpisane w książeczce pod sterylką Niuniuni.

A zdjęcia super. I obie panny mają takie piękne minki. :D
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pon mar 15, 2010 14:48 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Nordstjerna pisze:
nanetka pisze:

He he.
Połowa krakowskiej części forum miałaby wielkie zdziwione oczy, gdyby zobaczyła nazwisko, jakie jest wpisane w książeczce pod sterylką Niuniuni.

Serio? 8O :strach: Jak ja się cieszę, że sterylka Pepsi przebiegła tak sprawnie i bezproblemowo. Pepsi na drugi dzień już wariowała a po sterylce nie ma nawet śladu :D

nanetka

Post » Pon mar 15, 2010 21:38 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Koteńki baaaardzo dziękują wszystkim Ciociom za komplementy!! :1luvu:

nanetka pisze:Piękne dziewczyny Uleńko! :1luvu: Damy pełną gębą! :D :love: Może i ja kiedyś tak jak Iza będę miała okazję poznać osobiście te Ślicznotki? :roll: :wink:

Nanetko, Ty masz na rzut beretem do nas, nie tak jak Iza, więc co za problem? :wink:
Zapraszamy serdecznie z dziewczynkami! :D
Dopiero na żywo widać, jakie one są cudne!! :1luvu:

nanetka pisze:Ulla, jeszcze 3 stronki i 100!!! :dance:

Znów będzie co świętować :lol: :piwa: :mrgreen:

nanetka pisze:
Nordstjerna pisze:
nanetka pisze:

He he.

Serio? 8O :strach: Jak ja się cieszę, że sterylka Pepsi przebiegła tak sprawnie i bezproblemowo. Pepsi na drugi dzień już wariowała a po sterylce nie ma nawet śladu :D

Ano niestety :twisted: . Nacierpiała się strasznie po tej sterylce, a rana goiła jej się miesiącami :roll: :twisted: . Dlatego tak strasznie obawiałam się sterylki Gaguni :(.
A Gaguleńka miała rankę na 1/2 cm i godzinę po zabiegu chciała szaleć jak dziki zajączek :lol: . Nosiła kubraczek przez tydzień, by okięznąć choć trochę jej niespożytą energię :D.

Dziś wieczorem moje maleńkie zrobiły sobie noseczki! :D :1luvu:
Udało mi się uchwycić końcówkę tej cudnej akcji :ok: :D :1luvu:

Obrazek

I jeszcze dziewczynki w swoich ukochanych miejscach :lol:

Obrazek Obrazek

A na koniec 2 portrety koteniek :D . Trochę prześwietlone, bo eksperymentuję z aparatem :wink: .

Obrazek Obrazek

A tak w ogóle, to maleńkie mają już dość swojej pańci, bo cały czas lata za nimi z aparatem :lol: .

I powiem Wam jeszcze Ciocie tak cichutko, że śliczne malutkie pobiło już wszelkie rekordy swojego nielania :ok: :D . Pokusiłam się dziś i policzyłam, że to już 38 dzień, jak ślicznotka się nigdzie nie zlała !! 8O :ok: :D :1luvu:

Trzymajcie Ciocie kciuki, oby tak dalej! :ok: :wink:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pon mar 15, 2010 21:59 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No brawo Gagulec!!! :mrgreen:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto mar 16, 2010 1:45 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Czyż ona nie jest CUDNA? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :wink:

Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Wto mar 16, 2010 8:36 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Nanetko, Ty masz na rzut beretem do nas, nie tak jak Iza, więc co za problem? :wink:

Znaczy się, mnie nie zapraszają :(
Buuu :crying:

No cóż, przyjdzie się pozachwycać koteńkami przez Miau.
Śliczne są.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 16, 2010 8:59 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Śliczny kudłacz. Ma niesamowicie dużo futra w uszkach jak u długowłosych kotów. Ktoś nieźle namieszał w jej genach.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Wto mar 16, 2010 10:33 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:I jeszcze dziewczynki w swoich ukochanych miejscach :lol:

Obrazek Obrazek

Hehe :ryk: Niunieńki ukochane miejsce jest przy misce :mrgreen:

Ulla pisze:Nanetko, Ty masz na rzut beretem do nas, nie tak jak Iza, więc co za problem? :wink:

Dzięki Ulla! Jak zrobi się przyjemniej to się wybiorę :D

nanetka

Post » Śro mar 17, 2010 9:11 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Nn tym zdjęciu Gagulec przypomina nieco Alfa albo kogoś z Ulicy Sezamkowej :mrgreen:
Zdejmijcie już ogłoszenie Lolka z podpisu - ma dom!!! :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro mar 17, 2010 14:21 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:Nn tym zdjęciu Gagulec przypomina nieco Alfa albo kogoś z Ulicy Sezamkowej :mrgreen:
Zdejmijcie już ogłoszenie Lolka z podpisu - ma dom!!! :D

Nie krzykaj na ciężarną, już zdjęłam :mrgreen:

nanetka

Post » Śro mar 17, 2010 15:51 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Sylwka pisze:Śliczny kudłacz.

No śliczny! :D :1luvu: . Przecudny! :1luvu: . Nie ulega wątpliwości :wink: .

Sylwka pisze:Ma niesamowicie dużo futra w uszkach jak u długowłosych kotów. Ktoś nieźle namieszał w jej genach.

Ten kotek jest naprawdę wyjątkowy :1luvu: . Jej ktoś namieszał nie tylko w genach ale też w tej cudnej łepetynce :lol:.
A futerko ma naprawdę fantastyczne! :1luvu: . Może nie jest kotkiem długowłosym, ma troszkę tylko dłuższą sierść, ale za to futerko ma bardzo gęste i kudłate :1luvu: . I baaaardzo mięciutkie! :1luvu: . Jak puszek! :1luvu: .
Jak była jeszcze małą dziewczynką, miała też niesamowicie mięciutki puszek na ciałeczku i myślałam, ze jak porośnie dorosłym futerkiem, to zrobi się ono bardzie sztywne :D. A tu nie :D. Nadal ma takie niesamowicie milutkie i mięciutkie futerko! :1luvu:
No mówię Wam, można ją zagłaskać na śmierć, zwłaszcza, jak się budzi i wstaje cała taka ślicznie skudłacona :lol: :1luvu: . Cudo po prostu, nie kotek :1luvu: .

No to jeszcze parę zdjęć nostalgicznej i prześlicznej Gaguleńki :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro mar 17, 2010 16:04 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:...

Dzięki Ulla! Jak zrobi się przyjemniej to się wybiorę :D

Super! :ok: :D . Mam nadzieję, ze wiosna niedługo nam nadejdzie :ok: :D .

Erin pisze:Znaczy się, mnie nie zapraszają :(
Buuu :crying:

No cóż, przyjdzie się pozachwycać koteńkami przez Miau.
Śliczne są.

Izuś, Ty mnie nawet nie denerwuj! :twisted: . Ile razy już pisałam Ci, że jak tylko będziesz w Kraku, to jesteś u nas mile widziana? :?: :roll: . A Ty zawsze się wykręcałaś, a to brakiem opiekunki do dzieci, a to odległością, czasem, itp. itd. :twisted: . Kiedyś napisałaś, że będziesz w Krakowie dopiero za jakieś 2 lata... Mam odszukać te posty? :wink: :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw mar 18, 2010 8:17 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Uleńko, myślałam że zmieniłaś zdanie, ale jak nie, to spoko.
Może za jakiś czas ... ja bardzo chętnie przyjadę znowu do Krakowa :P

A fotki cudowne :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]