Urwis,Kacper,Benuś,Songo i MychaIII / zaciążona kotka..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 07, 2009 20:37 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

w sumie to skoro i tak ich nie znam, to mi obojętne która będzie.. mam nadzieję, że znajdziemy ten nowy gabinet i że nie będzie długich kolejek 8)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto lis 10, 2009 10:10 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

małe wcina i rośnie. ale nadal imienia nie ma :roll: ja wymyślam, a tż wyśmiewa :evil:

Songo miał być dziś szczepiony, ale wygląda na to, że go gardło boli... więc i tak jedziemy do weta.
a dla mnie czas na śniadanie.. 8)
Obrazek

catawba

Post » Wto lis 10, 2009 12:23 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Dokociłaś się 8O 8O :D :ok:

Śliczna panienka! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 10, 2009 15:31 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

bosz !! co to jest !! 8O 8O 8O
Niebieskieeeeeee :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Wto lis 10, 2009 18:52 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

witam Madzie :D

ładne nie? :wink: wiem, że nie powinnam mieć kolejnego kota.. ale jest taka fajna.. :roll:
jeszcze walczę z rozsądkiem..
Obrazek

catawba

Post » Wto lis 10, 2009 18:56 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Ty walczysz z rozsądkiem, czy rozsądek z Tobą :wink:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto lis 10, 2009 20:52 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

walczymy ze sobą na wzajem... nie wyobrażam sobie jej oddać i chcę ją zatrzymać, ale coś się we mnie buntuje.. zwłaszcza jak robiłam zamówienie żywnościowe.. obrzydliwe koszty.. :roll: na razie sobie mówię, że i tak musimy ją zaszczepić i podleczyć dzióbek.. :wink: więc jest czas na rozmyślanie.
choć tż mi dziś mówi, że muszę ją dodać do podpisu przecież :twisted: on chyba już zdecydował 8)
Obrazek

catawba

Post » Czw lis 12, 2009 8:46 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

witam po wolnym :)

Songo już lepiej z gardziołkiem, ale jeszcze skrzeczy śmiesznie. poza tym dokazuje, więc nic poważnego mu nie jest 8)

za to Kacper odchorowuje szczepienie :( na szczęście ma apetyt, kibelek odwiedza, tylko wczoraj cały dzień przespał i chodził jak połamany. dziś jest lepiej, w nocy przyszedł do łóżka, dłuższą chwilę ugniatał aż się położył w nogach. potem go pewnie niechcący skopałam :roll: rano przyszedł na śniadanie, zjadł najwięcej, bo reszta wybrzydzała i znów śpi w kartonie.
wetka mówi, że skoro te parę razy w roku wychodzą na dwór na działce to lepiej je szczepić co rok.. ale tak myślę, czy na pewno trzeba tak często, czy nie wystarczy co 2.. :roll: Kacper nigdy nie reagował na szczepienie, a teraz wyjątkowo ..
na szczęście sika ładnie i zakopuje :1luvu:

a małe podbija serca kolejnych gości 8) zasnęła wczoraj koleżance na kolanach i prawie do Poznania wyjechała :wink: koleżanka się zakochała na zabój :lol:
Obrazek

catawba

Post » Czw lis 12, 2009 8:54 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Witam! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 12, 2009 9:00 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Witam Madziu :)
Obrazek

catawba

Post » Czw lis 12, 2009 9:20 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Bry :D

Oho, następna kociara, która nie umie wydawać tymczasów :ryk:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lis 12, 2009 9:51 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

no nie umiem :oops: to już trzeci.. dlatego świadomie nie biorę tymczasów :roll:
ale kiedyś chyba przyjdzie czas się nauczyć..
Obrazek

catawba

Post » Czw lis 12, 2009 22:25 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Moje wychodzą tylko na balkon a szczepię je co roku.

Hannah12

Post » Sob lis 14, 2009 11:16 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Czyli myślisz, że jednak co roku lepiej..
Kacper już wrócił do normy, mogę go tarmosić na prawo i lewo, ale prawie całe 2 dni miał wyjęte z życiorysu.. :roll:

Mysza (jedno z wielu imion tymczasowych) nie może się nauczyć, że tylko kuweta służy do załatwiania potrzeb fizjo.. :roll: dywanik w łazience był zalany w nocy 2 razy, choć wyprany wczoraj, podobnie jak kocyk na sofie i poduchy na legowiskach, gdzie znajdujemy kupy. są to miejsca, gdzie na samym początku się załatwiła i choć wyprane, obawiam się, że czuje zapach i ją to ciągnie. po nocy zawsze są jakieś niespodzianki.. :roll: czekam, aż wyrośnie z tego..
Obrazek

catawba

Post » Sob lis 14, 2009 11:57 Re: Urwis, Kacper, Benuś i Songo III / oraz małe z silnika..

Kup neutralizator zapachów, po wypraniu spryskaj - zapach jest nawet dla kota gorzej wyczuwalny. Ja ten stosuje Vitopar Fresh

Hannah12

[poprzednia][następna]