Kropcia i Dolores część czwarta , tak po prostu .

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 04, 2009 7:33

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob kwi 04, 2009 8:46

Dzień dobry - powiadomienia mnie zawiodły :( śliczne pannice :)

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Nie kwi 05, 2009 7:03

O,Tyzma była.... :roll:

Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 05, 2009 9:58

kalair pisze:O,Tyzma była.... :roll:

nom była :lol: i znowu jest :wink:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Nie kwi 05, 2009 10:08

Witajcie przedpołudniową porą :wink:
Ech te moje panny , nie dość że człowiek jest zmuszony ostatnimi czasy do pracowania w soboty to w jedyny dzień w jaki mógłby sie wyspać panny robią co mogą aby nie wyszło z tego nic :roll: , najpierw około piątej zapragnęły śniadanka a puźniej mniej więcej co godzine budziły mnie coraz to nowymi żądaniami . Teraz naszczęście przesiadują na balkonie ciesząc sie wiosennym słońcem :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie kwi 05, 2009 16:34

bubor pisze:Witajcie przedpołudniową porą :wink:
Ech te moje panny , nie dość że człowiek jest zmuszony ostatnimi czasy do pracowania w soboty to w jedyny dzień w jaki mógłby sie wyspać panny robią co mogą aby nie wyszło z tego nic :roll: , najpierw około piątej zapragnęły śniadanka a puźniej mniej więcej co godzine budziły mnie coraz to nowymi żądaniami . Teraz naszczęście przesiadują na balkonie ciesząc sie wiosennym słońcem :wink:

Ciesz się, że zaraz spać nie poszły, jak tylko Ty wstałeś i jeść dałeś. Ja tak mam ostatnio.
Pobudka o godz. 6 (pół godziny przed budzikiem),
"daj jeść, ale to szybko!",
o jaka fajna poduszka - to ja się położę -
i już Meo śpi.
:twisted:
A ja do pracy.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie kwi 05, 2009 16:42

Marcelibu pisze:

Ciesz się, że zaraz spać nie poszły, jak tylko Ty wstałeś i jeść dałeś. Ja tak mam ostatnio.
i już Meo śpi.
A ja do pracy.

U nas dziś było całkiem inaczej :roll: , najpierw około piątej Kropcia "zażyczyła " sobie śniadanka , nie minąła nawet godzina w trakcie której usiłowałem ponownie zasnąć gdy Dolores wrzaskami zaczęła domagać sie dokładki :twisted: , ponownie usiłowałem sie zdrzemnąć gdy znów Kropcia zaczęła po mnie chodzić domagając sie czegoś a gdy poczłapałem do ich pokoju okazało sie że miseczka z wodą jest pusta :? . To że około ósmej panny znów mnie zbudziły domagając sie tym razem wypuszczenia na balkon jest już nic nie znaczącym szczegółem dzisiejszego poranka :twisted: ...............

bubor

Post » Nie kwi 05, 2009 16:46

I tak możesz się wylegiwać do woli ;) :lol:.
U mnie dzień zaczyna się przed czwartą rano, oczywiście kocim ( i psim ;) ) śniadankiem, czasem to przed czwartą to trzecia, druga.... :P. Potffory nie uznają również moich wolnych dni za powód do późniejszego wstawania :twisted: . Poskręcam kiedyś te boskie karki :P
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie kwi 05, 2009 16:47

cześć w te piękne popołudnie.Zdjęcia są cudne, szkoda że ja tak nie potrafię.Ewidentnie - Dolores daje Ci do zrozumienia, że nie ma potrzeby sypać ziemi - w samej doniczce też wygodnie. :wink:

A co do Kropci - moja najstarsza zawsze ma takie strupy, ranki - jak tylko nadchodzą upały. W zimie nie - nie ma nic, piękna sierść i skóra. W lecie - jest o wiele gorzej niż u Kropci - ma strupy, łyse placki większe niż pięciozłotówka. I też nie wiadomo na co. Wychodzi, że na ciepło. I nic nie pomaga.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Nie kwi 05, 2009 16:57

Marcelibu pisze:

i już Meo śpi.
A ja do pracy.

Marcelibu, ze strony Meo to wyjątkowa bezczelność! :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 05, 2009 17:08

Wyjąąąąątkoooowa bezczelność. :wink:

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Nie kwi 05, 2009 17:23

Witaj Benni w naszym wątku :wink:
Korzystając z pięknej pogody ( która aktualnie przechodzi już do historii )
obie panny większość dnia spędziły na balkonie przesiadując lub też drzemiąc w koszykach a ja miałem okazje przyglądać sie niezwykłej czułości łączącej w tych chwilach Kropcie i Dolores . :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Post » Nie kwi 05, 2009 17:45

Panienki korzystają ze słoneczka.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro kwi 08, 2009 19:23

Witajcie wieczorową porą .
Panny praktycznie codziennie korzystają ze słoneczka wylegując sie na balkonie a ja dzięki temu coraz bardziej dojrzewam do wprowadzenia jakichś zmian w balkonowym wystroju :roll: , wykładzinka - trawka jest już dość mocno "przechodzona " i trzeba ją będzie wymienić na nowszy model . Przynajmniej siatka nie wymaga żadnej ingerencji z mojej strony gdyż po prawie dwóch latach wygląda praktycznie jak nowa .

Obrazek

bubor

Post » Śro kwi 08, 2009 19:42

To nie fotomontaż!? 8O :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]