Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olesia.b pisze:Ło matko, ale szał kocich ciał!!!!A ja myślałam, że dziewczyny padną po wizycie?
olesia.b pisze:Kuweta piękna i lansiarska, aż samemu się chce z niej skorzystać. Benio ma zamykaną ze względu na jego górnicze zamiłowanie. Korzysta od małego(od razu kupiliśmy rozmiar XXL, najpierw wymontowaliśmy drzwi przez chwilę, bo nie miał siły ich bujnąć.
olesia.b pisze:Ahmeda się widzę rozochociła. Nieładnie z Waszej strony, że tak ją przekupujecie i ugłaskujecie, bo jej image bezwzględnego terrorysty bardzo na tym cierpi
olesia.b pisze:Ten film jest odpowiedzią na zdziwione pytanie mojego Tz"dlaczego nie chcesz kiedyś mieszkać na odludziu?"(jego rodzinny dom znajduje się w środku lasu, jakieś 2 km od najbliższych osad ludzkich i ja tam się boję, nawet jak jest pelny dom ludzi
)
olesia.b pisze:Najbardziej się cieszę, że Pela na widok zabawek się rozbujała. Ona jest takim biednym małym Ahmedkiem, który nie umie pokonać swoich lęków...
olesia.b pisze:Niestety, jak wejdę w internet, to ciężko mi zakończyć: miau, dogo allegro, wizaż, nasza-klasa(![]()
). M. patrzy na mnie nienawistnym wzrokiem, bo siadłam "tylko na minutkę"
A w ogóle, to chciałam powiedzieć, że strasznie się cieszę, że Cię poznałam i baaardzo Was polubiłam.
Mysza pisze:Pelka ma coraz lepsze te przezwiska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1431 gości