Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 19, 2008 21:29

my byliśmy z wizytą :D

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Nie paź 19, 2008 22:06

początki z krytą kuwetą:

- Ki czort??
Obrazek Obrazek

- Odmawiam współpracy! Nie będę robić do kontenera! :evil: Będę robiła do waszego kibelka 8)
Obrazek

- No dobra, ujdzie
Obrazek

Pela w szafie zdradza Eleganckiego z Kreciorem :twisted:
Obrazek

A wieczorem Osama uznała, że jednak dla pewnych zabawek warto nawet wyjść spod łóżka 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek <- tak, to Osama :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek <- już rozumiecie, dlaczego po ciemku je mylę? ;)
Obrazek

vadee

Post » Nie paź 19, 2008 22:12

Ło matko, ale szał kocich ciał!!!! :lol: A ja myślałam, że dziewczyny padną po wizycie?

Kuweta piękna i lansiarska, aż samemu się chce z niej skorzystać :wink: . Benio ma zamykaną ze względu na jego górnicze zamiłowanie. Korzysta od małego(od razu kupiliśmy rozmiar XXL, najpierw wymontowaliśmy drzwi przez chwilę, bo nie miał siły ich bujnąć.

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Nie paź 19, 2008 22:15

Ahmeda się widzę rozochociła. Nieładnie z Waszej strony, że tak ją przekupujecie i ugłaskujecie, bo jej image bezwzględnego terrorysty bardzo na tym cierpi :x

olesia.b

Post » Nie paź 19, 2008 23:52

olesia.b pisze:Ło matko, ale szał kocich ciał!!!! :lol: A ja myślałam, że dziewczyny padną po wizycie?

5 minut spały w samochodzie, a potem maltretowały zabawki :lol:
za tą migającą to prawie sama pobiegłam :lol: :lol: :lol:

olesia.b pisze:Kuweta piękna i lansiarska, aż samemu się chce z niej skorzystać :wink: . Benio ma zamykaną ze względu na jego górnicze zamiłowanie. Korzysta od małego(od razu kupiliśmy rozmiar XXL, najpierw wymontowaliśmy drzwi przez chwilę, bo nie miał siły ich bujnąć.

:lol:
a teraz kto by pomyslał ;)
jest dużym i pięknym Don Kocurro 8)

olesia.b pisze:Ahmeda się widzę rozochociła. Nieładnie z Waszej strony, że tak ją przekupujecie i ugłaskujecie, bo jej image bezwzględnego terrorysty bardzo na tym cierpi :x

mi się wydaje, ze to ona nas ugłaskuje, a sama spiskuje po kątach, właśnie mi wyciągnęła Pchełkę z łóżka i poszły broić :twisted:
Pchełka się w ogóle foszyła na mnie trochę za dzisiejsze emocje, ale już przed chwilą dostałam mruczącego brzusia do głaskania :lol:

a ja muszę odreagować po oglądaniu 'Nieznajomych' :roll: Tż oczywiście zasnął pod koniec (ja w tym samym czasie dostawałam palpitacji) i teraz się wyciszam ;)

vadee

Post » Pon paź 20, 2008 0:12

Ten film jest odpowiedzią na zdziwione pytanie mojego Tz"dlaczego nie chcesz kiedyś mieszkać na odludziu?" :roll: (jego rodzinny dom znajduje się w środku lasu, jakieś 2 km od najbliższych osad ludzkich i ja tam się boję, nawet jak jest pelny dom ludzi :oops: )

olesia.b

Post » Pon paź 20, 2008 0:14

Najbardziej się cieszę, że Pela na widok zabawek się rozbujała. Ona jest takim biednym małym Ahmedkiem, który nie umie pokonać swoich lęków...

olesia.b

Post » Pon paź 20, 2008 0:27

olesia.b pisze:Ten film jest odpowiedzią na zdziwione pytanie mojego Tz"dlaczego nie chcesz kiedyś mieszkać na odludziu?" :roll: (jego rodzinny dom znajduje się w środku lasu, jakieś 2 km od najbliższych osad ludzkich i ja tam się boję, nawet jak jest pelny dom ludzi :oops: )

no więc również podczas jego oglądania zapowiedziałam Tż, że never ever domku jednorodzinnego :]
EVER 8O

olesia.b pisze:Najbardziej się cieszę, że Pela na widok zabawek się rozbujała. Ona jest takim biednym małym Ahmedkiem, który nie umie pokonać swoich lęków...

spokojnie, jesteśmy cierpliwi :D
będziemy ją głaskać i zaczepiać do skutku :) a ta wędka to po prostu hit wśród futer :D
Oglądamy ten film i słyszymy, że ktoś maltretuje wędkę :twisted: (zahaczyłam ją poziomo o koci domek), zapalamy światło, Osama spojrzała na nas umiarkowaniespodełba ;) i dalej się bawiła :D :D :D
a jak Elegancki się zbliżył, to oberwał w czoło, żeby nie przeszkadzał :lol:
więc teraz ją czekają długie sesje terapeutyczne ;)

PS: a Ty dlaczego nie śpisz, co? :)

vadee

Post » Pon paź 20, 2008 0:40

Niestety, jak wejdę w internet, to ciężko mi zakończyć: miau, dogo allegro, wizaż, nasza-klasa( :oops: :roll: ). M. patrzy na mnie nienawistnym wzrokiem, bo siadłam "tylko na minutkę"

A w ogóle, to chciałam powiedzieć, że strasznie się cieszę, że Cię poznałam i baaardzo Was polubiłam.

olesia.b

Post » Pon paź 20, 2008 0:46

olesia.b pisze:Niestety, jak wejdę w internet, to ciężko mi zakończyć: miau, dogo allegro, wizaż, nasza-klasa( :oops: :roll: ). M. patrzy na mnie nienawistnym wzrokiem, bo siadłam "tylko na minutkę"

A w ogóle, to chciałam powiedzieć, że strasznie się cieszę, że Cię poznałam i baaardzo Was polubiłam.

otóż to :D
wysmarowałam Twojej mamie długaśnego smsa, nie wiem, czy Wam przeczytała :D

vadee

Post » Pon paź 20, 2008 0:51

Hmmm, nie :? Pewnie dlatego, że krótko po Was pojechaliśmy dodom.

olesia.b

Post » Pon paź 20, 2008 7:05

Pelka ma coraz lepsze te przezwiska :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon paź 20, 2008 8:16

Mysza pisze:Pelka ma coraz lepsze te przezwiska :lol:

wszystkie adekwatne ;)

ale tak naprawdę wystarczy chwilę z nią poprzebywać i zobaczyć, jak się fajnie bawi itp., żeby się przekonać, że to kochany, wystraszony dzieciak, który tylko zgrywa chojraka :)

dlatego od rana macham wędką jak glupia, wybawiłam ją trochę, wywabiłam spod łóżka, pozamykałam pokoje (poza jednym, w którym siedzę), rozsypałam zabawki i jest skazana na towarzystwo domownikow :twisted:

zresztą w nocy znów spała jak królowa na szczycie kociej hacjendy ;)

vadee

Post » Pon paź 20, 2008 14:01

Zakochuję się w Ahmedku, nic na to nie poradzę :oops:
Jest śliczna, słodka i absolutnie rozbrajająca w tym swoim gburkostwie na pokaz :lol:

Dzisiaj wypatrzyłam ją na szafie - wyciągam rękę, licząc na jakieś PHYYY :evil: albo cios, a tu nic 8O No to głaszczę, a ona robi zadowoloną minkę! :o I się powoli kładzie i wyciąga coraz bardziej :o cofnęłam na chwilę rękę, a ona się obejrzała ze zdziwieniem, więc dalej głaszczę, drapię pod bródką i w końcu czuję, że MRUCZY :1luvu:

I mordeczka jej pięknieje, nie jest już taka skórczona strachem :D

vadee

Post » Pon paź 20, 2008 14:18

I jeszcze trochę z dzisiaj :D
ObrazekObrazek ObrazekObrazek

Pchełka próbowała uprowadzić mysz na gumce i nie mogła pojąć dlaczego może ją zanieść tylko do pewnego miejsca, a potem mysz się wyrywa i ucieka :lol:

Ahmedek wygląda już prawie pogodnie, prawda? :D

vadee

[poprzednia][następna]