moś pisze:....To ja sie uroczyscie zegnam na dzis..moze juz ostatni raz.....to sie wytluszcze
dobranoc
do soboty Mośku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:....To ja sie uroczyscie zegnam na dzis..moze juz ostatni raz.....to sie wytluszcze
dobranoc
dobranoc
kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Nie czytam tam już,bo goopoty piszą..Tu też zresztą..
Tyz prawda?
To może trzeba nasze wątki na techniczny przenieśc ?
Żeby mieli bliżej,czy jak?![]()
trawa11 pisze:moś pisze:....To ja sie uroczyscie zegnam na dzis..moze juz ostatni raz.....to sie wytluszcze
dobranoc
do soboty Mośku
kalair pisze:moś pisze:....To ja sie uroczyscie zegnam na dzis..moze juz ostatni raz.....to sie wytluszcze
dobranoc
Pięknie się Mosinko wyłuściłaś!
To pa pa! Czyż się jeszcze spotkamy?
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:....To ja sie uroczyscie zegnam na dzis..moze juz ostatni raz.....to sie wytluszcze
dobranoc
do soboty Mośku
Trawko, jutro Cię nie ma?
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Tyz prawda?
No przecie było napisane że treści macie podobne .......![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:....To ja sie uroczyscie zegnam na dzis..moze juz ostatni raz.....to sie wytluszcze
dobranoc
do soboty Mośku
jade do Częstochowy
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Tyz prawda?
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:....To ja sie uroczyscie zegnam na dzis..moze juz ostatni raz.....to sie wytluszcze
dobranoc
do soboty Mośku
jade do Częstochowy
Tylko jutro? Już będziesz w sobotę?
Rachelinka pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Tyz prawda?
![]()
Ja juz wymiekam jak czytam absurdy...a kalair tylko juz sie rano tak nie witaj u wszystkich bo wtedy spadaja watki podniesione o 23.30
Rachelinka pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Tyz prawda?
![]()
Ja juz wymiekam jak czytam absurdy...a kalair tylko juz sie rano tak nie witaj u wszystkich bo wtedy spadaja watki podniesione o 23.30
kalair pisze:Rachelinka pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Tyz prawda?
![]()
Mam wyrzuty sumienia..Teraz nie będę mogła spać..
trawa11 pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Tyz prawda?
![]()
no to się nie kladz![]()
![]()
![]()
tylko podnoś wszystkie wątki jak leci![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:A taik jeszcze w kwestii formalnej...co powiecie na archiwizowanie calych kotow i dopiero od tego momentu wprowadzenie podzialu i pisanie od nowa? na technicznym zaproponowali
Tyz prawda?
![]()
no to się nie kladz![]()
![]()
![]()
tylko podnoś wszystkie wątki jak leci![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 120 gości