czarna.wdowa pisze:Cześć Tygrysie
cześć

Toril
Moderator: Estraven
czarna.wdowa pisze:Cześć Tygrysie
andziula20 pisze:Ale piękna sesja balkonowa!!! Cudowna!!! Ratanek w trawie wygląda bossko! Ratan razem z Torilem, no mega...
Mereth pisze:Cześć Pięknoty
Dorota pisze:Dziędobry!
MaryLux pisze:MIIIAAAUUUU
Inka
kalair pisze:![]()
Paulaaa pisze:Cześć Torli
tosiula pisze:kalair pisze:![]()
witaj Kalaira gdzie się podziały romantyczne obrazki
tosiula pisze:Ratan coraz bardziej demoluje mi mieszkanieja go chyba wydam do poprawczaka. jest szybki, zdecydowany i jak się na coś uprze to nie ma możliwości, by ustąpił. wczoraj cały wieczór czaił się na doniczkę. upilnowałam. ale jak rano wstałam to cała podłoga była w ziemi i liściach ś.p. paprotki. a na dodatek wczoraj przyszła paczka wypełniona ciętkami z papieru. naiwna gosia nie wyrzuciła i rano całe mieszkanie było zasłane tymi ścinkami.
kalair pisze:tosiula pisze:Ratan coraz bardziej demoluje mi mieszkanieja go chyba wydam do poprawczaka. jest szybki, zdecydowany i jak się na coś uprze to nie ma możliwości, by ustąpił. wczoraj cały wieczór czaił się na doniczkę. upilnowałam. ale jak rano wstałam to cała podłoga była w ziemi i liściach ś.p. paprotki. a na dodatek wczoraj przyszła paczka wypełniona ciętkami z papieru. naiwna gosia nie wyrzuciła i rano całe mieszkanie było zasłane tymi ścinkami.
Uuu.,.wykazałaś się taką naiwnością?![]()
![]()
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:Ratan coraz bardziej demoluje mi mieszkanieja go chyba wydam do poprawczaka. jest szybki, zdecydowany i jak się na coś uprze to nie ma możliwości, by ustąpił. wczoraj cały wieczór czaił się na doniczkę. upilnowałam. ale jak rano wstałam to cała podłoga była w ziemi i liściach ś.p. paprotki. a na dodatek wczoraj przyszła paczka wypełniona ciętkami z papieru. naiwna gosia nie wyrzuciła i rano całe mieszkanie było zasłane tymi ścinkami.
![]()
noooozostawiłam, bo się tak fajnie wieczorkiem gnieździły, zwłaszcza Tosieńka
Avian pisze:Brytosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:Ratan coraz bardziej demoluje mi mieszkanieja go chyba wydam do poprawczaka. jest szybki, zdecydowany i jak się na coś uprze to nie ma możliwości, by ustąpił. wczoraj cały wieczór czaił się na doniczkę. upilnowałam. ale jak rano wstałam to cała podłoga była w ziemi i liściach ś.p. paprotki. a na dodatek wczoraj przyszła paczka wypełniona ciętkami z papieru. naiwna gosia nie wyrzuciła i rano całe mieszkanie było zasłane tymi ścinkami.
![]()
noooozostawiłam, bo się tak fajnie wieczorkiem gnieździły, zwłaszcza Tosieńka
Ratan - za szybki za wściekły![]()
Nie wiesz, że szczytem szczęścia kota jest wór ścinków z niszczarki?
Sprawdzone, czasem robię im tą przyjemność, a co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 754 gości