Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Nie, bo jak weźmiesz górę na dół, to wtedy robi się taki "wyłamujący" ruch tych dolnych kołeczków z "prowadnic". A tak, to tylko przekręcasz "kołeczki" wokół własnej osi.
Femka pisze:Marcelibu pisze:Nie, bo jak weźmiesz górę na dół, to wtedy robi się taki "wyłamujący" ruch tych dolnych kołeczków z "prowadnic". A tak, to tylko przekręcasz "kołeczki" wokół własnej osi.
fakt, o tym ja nie pomyślałam
Marcelibu pisze:I co, trzeba się było od razu tarzać ze śmiechu????
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Nie, bo jak weźmiesz górę na dół, to wtedy robi się taki "wyłamujący" ruch tych dolnych kołeczków z "prowadnic". A tak, to tylko przekręcasz "kołeczki" wokół własnej osi.
I co, trzeba się było od razu tarzać ze śmiechu????
moś pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Nie, bo jak weźmiesz górę na dół, to wtedy robi się taki "wyłamujący" ruch tych dolnych kołeczków z "prowadnic". A tak, to tylko przekręcasz "kołeczki" wokół własnej osi.
I co, trzeba się było od razu tarzać ze śmiechu????
Ja tylko raz sie tarznęlam
Femka pisze:Marcelibu pisze:I co, trzeba się było od razu tarzać ze śmiechu????
ja Cię po prostu uwielbiam, Marcelibu
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:I co, trzeba się było od razu tarzać ze śmiechu????
ja Cię po prostu uwielbiam, Marcelibu
Coś za dobry humorek masz. Popsuć???
Zirael pisze:Koteczka śliczna jest, Femko. A na przedostatnim zdjęciu ma cudownie różnokolorowe oczy - magiczna!
Femka pisze:Zirael pisze:Koteczka śliczna jest, Femko. A na przedostatnim zdjęciu ma cudownie różnokolorowe oczy - magiczna!
bo Milusia jest magiczna cała
ostatnio zaczyna się między nami budować zupełnie niewiarygodna więź
po 13 miesiącach...
Zirael pisze:Femka pisze:Zirael pisze:Koteczka śliczna jest, Femko. A na przedostatnim zdjęciu ma cudownie różnokolorowe oczy - magiczna!
bo Milusia jest magiczna cała
ostatnio zaczyna się między nami budować zupełnie niewiarygodna więź
po 13 miesiącach...
to znaczy, że Ty też jesteś magiczna
Zirael pisze:to znaczy, że Ty też jesteś magiczna
Marcelibu pisze:![]()
![]()
![]()
Oj, rozczarowanie będzie. Weryfikacja wyobrażeń...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości