tosiula pisze:to Mru jeszcze nie ma dożywotniej renty i wieczystego użytkowania kuchni
Za ten lakier na podlodze?!

I za wszystko inne?!
Po premii mu trza poleciec

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:to Mru jeszcze nie ma dożywotniej renty i wieczystego użytkowania kuchni
trawa11 pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:Mruczusiątko zasnelo wczoraj w kuchni na kredensie.
Chyba postanowilo tam poczekac na sniadanko![]()
Zostlo przeniesione do lozeczka (mojego).
I spalo tam do rano moje slonusio kochane.
Mru jest chory![]()
![]()
![]()
Nie.
się mówi: na szczęście nie
Oki![]()
Slonusio spi na koszu wilkinowym przykrytym flokati.
no widzisz, kotek ci zgrzeczniał, dorósł...
Przestraszyl sie czegos pod wanna.
Podskoczyl na pol metra w gore,
zjezyl sie i uciekl
posprzątaj katy, duchy przepędźbiedny Mru, wiecznie w stresie
![]()
Sa duchy podwannowe (podwanienne?)?
chyba sa![]()
Bazyl też spod wanny wylatuje ,jak z procy![]()
![]()
Dorota pisze:tosiula pisze:to Mru jeszcze nie ma dożywotniej renty i wieczystego użytkowania kuchni
Za ten lakier na podlodze?!![]()
tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:to Mru jeszcze nie ma dożywotniej renty i wieczystego użytkowania kuchni
jakbyś szybciej lakierowała, to by się nie musiał wtrącać i pomagaćprzyspieszył tempo pracy - przyspieszył, premia z odsetkami się należy
Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:to Mru jeszcze nie ma dożywotniej renty i wieczystego użytkowania kuchni
jakbyś szybciej lakierowała, to by się nie musiał wtrącać i pomagaćprzyspieszył tempo pracy - przyspieszył, premia z odsetkami się należy
...ktorą sam sobie egzekwuje
villemo5 pisze:Już się nie mogę doczekać, jak Baltazar zacznie dbać o swoje interesy w Twoim domuTosiula... Chyba zrozumiesz Dorotę
tosiula pisze:villemo5 pisze:Już się nie mogę doczekać, jak Baltazar zacznie dbać o swoje interesy w Twoim domuTosiula... Chyba zrozumiesz Dorotę
jak remont mały zrobi, czemu nie
Dorota pisze:
Przestraszyl sie czegos pod wanna.
Podskoczyl na pol metra w gore,
zjezyl sie i uciekl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 19 gości