pluszak pisze:o, tyz chcem wieedziec ;P Fri, bo Ci ogon do wąta wklejęKicorek pisze:Hehe, odezwała się ta, co robi kiepskie foty![]()
A właśnie, jaki masz aparacik? Bo nie pamiętam.
swój własny osobisty?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluszak pisze:o, tyz chcem wieedziec ;P Fri, bo Ci ogon do wąta wklejęKicorek pisze:Hehe, odezwała się ta, co robi kiepskie foty![]()
nieobecnyFri pisze:pluszak pisze:o, tyz chcem wieedziec ;P Fri, bo Ci ogon do wąta wklejęKicorek pisze:Hehe, odezwała się ta, co robi kiepskie foty![]()
swój?
pluszak pisze:bosh, a ja myślałam, że Kicor MA lustrzankę, sądząc po efektachKicorek pisze:Aparat to Canon S1 IS, już dość mocno wyeksploatowany przeze mnie.
Ja chcę lustrzankę!
niommkRegata pisze:pluszak pisze:bosh, a ja myślałam, że Kicor MA lustrzankę, sądząc po efektachKicorek pisze:Aparat to Canon S1 IS, już dość mocno wyeksploatowany przeze mnie.
Ja chcę lustrzankę!
bo to fotograf robi zdjęcie, a nie aparat!
o w morde, takiem badziewem i takie koti wychodzom? kurde, no, szacun na rozległości!gattara pisze:Kicorek pisze:Hehe, odezwała się ta, co robi kiepskie foty![]()
Moja machina?
Takie CUDO
A foty som okropne
znacy to som mocno ekstraordynaryjne koti, skoro nawet badziew takowy ich nie zmożegattara pisze:Badziew autentyczny i niezaprzeczalny, a koti nie wychodzą ani w połowie takie czadowe jak faktycznie są
.
Regata pisze:pluszak pisze:bosh, a ja myślałam, że Kicor MA lustrzankę, sądząc po efektachKicorek pisze:Aparat to Canon S1 IS, już dość mocno wyeksploatowany przeze mnie.
Ja chcę lustrzankę!
to daj Kicorowikothka pisze:Regata pisze:pluszak pisze:bosh, a ja myślałam, że Kicor MA lustrzankę, sądząc po efektachKicorek pisze:Aparat to Canon S1 IS, już dość mocno wyeksploatowany przeze mnie.
Ja chcę lustrzankę!
WlasnieJa mam lustrzankę, a i tak nei umiem nią zdjęć robić
Regata pisze:bo to fotograf robi zdjęcie, a nie aparat!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości