ewagrz pisze:Filmik extraTeż bym tak chciała żeby nasze futerka tak sobie chodziły po ogródku.
Zabierzcie futra i przyjeżdzajcie przewietrzyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewagrz pisze:Filmik extraTeż bym tak chciała żeby nasze futerka tak sobie chodziły po ogródku.
MAGDZIOL pisze:ewagrz pisze:Filmik extraTeż bym tak chciała żeby nasze futerka tak sobie chodziły po ogródku.
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:ewagrz pisze:Filmik extraTeż bym tak chciała żeby nasze futerka tak sobie chodziły po ogródku.
Zjazd rodzinny?
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:ewagrz pisze:Filmik extraTeż bym tak chciała żeby nasze futerka tak sobie chodziły po ogródku.
Zjazd rodzinny?
MAGDZIOL pisze:Nie źle się zaczyna wali równo a błyska jak w dzień.Koty do tej pory siedziały na tarasie grzmoty i błyskawice nie robiły żadnego wrażenia ale zaczęło kropić więc musiałam wkroczyć do akcji.
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Nie źle się zaczyna wali równo a błyska jak w dzień.Koty do tej pory siedziały na tarasie grzmoty i błyskawice nie robiły żadnego wrażenia ale zaczęło kropić więc musiałam wkroczyć do akcji.
O, idę zamknąć okno, zaraz do mnie dojdzie. Balkon zostawię otwarty. Desna lubi burzę. Ja też.
Może próbowała przeskoczyć i źle wymierzyła - stąd skąpany kuperMAGDZIOL pisze:A swoją drogą jak one to robią miała zamoczony koniec ogona i trochę tylne łapki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 437 gości