SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 11:25 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

o! super :D
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw sty 13, 2011 11:32 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Dorota Wojciechowska pisze:Super wieści Iwonko, może teraz czas na Pucka :mrgreen:

Pucka! :strach: nieee, chyba, że do super zaprzyjaźnionego wychodzącego domu a takiego nie znam 8) :wink: Moja tłusta parówa musi zostac 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 13, 2011 11:36 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Iweta pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Super wieści Iwonko, może teraz czas na Pucka :mrgreen:

Pucka! :strach: nieee, chyba, że do super zaprzyjaźnionego wychodzącego domu a takiego nie znam 8) :wink:

:twisted: mam super pomysła - a ja pomysly mam tylko super. Znam jeden super zaprzyjaźniony domek ---------------- może Shebunie do Pucka dodamy :twisted: .
ta kota u mnie się męczy, chociaż juz dobrze znosi warunki domowe, ale nadakl dzikun Obrazek .
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 13, 2011 11:44 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Dorota Wojciechowska pisze:
Iweta pisze:

Pucka! :strach: nieee, chyba, że do super zaprzyjaźnionego wychodzącego domu a takiego nie znam 8) :wink:

:twisted: mam super pomysła - a ja pomysly mam tylko super. Znam jeden super zaprzyjaźniony domek ---------------- może Shebunie do Pucka dodamy :twisted: .
ta kota u mnie się męczy, chociaż juz dobrze znosi warunki domowe, ale nadakl dzikun Obrazek .

he he jasne Dorotko a ja wtedy zamieszkam z Tobą bo tylko takie wyjscie mi zostanie :mrgreen:

Iweta

Post » Czw sty 13, 2011 13:10 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Iweta pisze:

he he jasne Dorotko a ja wtedy zamieszkam z Tobą bo tylko takie wyjscie mi zostanie :mrgreen:

Normalnie Iwonka toż to marzenie wielu osób pewnie z forum jest - mieszkać z tobą :D .
Rozumię że u ciebie, bo przecież domownicy nie zostaną za karę w domu z 14 -toma kotami :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 13, 2011 15:54 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Oooo jak będzie można też od czasu do czasu spróbować tych pyszności, które na bazarkach wystawiasz, to melduję się na ochotnika z moim kociarstwem i Alą :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sty 14, 2011 0:36 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Iwonko,a gdzie można kupić w Polsce pigwę. :lol:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt sty 14, 2011 8:22 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Normalnie Iwonka toż to marzenie wielu osób pewnie z forum jest - mieszkać z tobą :D .
Rozumię że u ciebie, bo przecież domownicy nie zostaną za karę w domu z 14 -toma kotami :ryk:

Pokaże ten wpis mojemu TŻ-towi , zeby miał się na bacznosci :ryk:

Alienor pisze:Oooo jak będzie można też od czasu do czasu spróbować tych pyszności, które na bazarkach wystawiasz, to melduję się na ochotnika z moim kociarstwem i Alą :wink:

Nie ma sprawy dziewczyny, mozemy utworzyc Dom Kotów, bardzo by mi to odpowiadało :wink: , a Piotrkowi powiem, ze jak mu sie nie podoba zakocony dom to jest taka propozycja "wymiany" domowników i może wyprowadzic się do Sosnowcu. Choć nie wiem czy zrobiłabym mu tym "krzywdę" , bo choc On jest Poznaniakiem to jakos umiłował sobie Sosnowiec i systematycznie namawia mnie do powrotu :lol:
Jesssu jakie to by było cudowne życie, nikt nie marudziłby pod nosem, ze drapią, ze narzygane albo którys (złośliwie :wink: ) nasikał na jego kołdre :mrgreen:
TAK zgadzam sie przeprowadźcie się, z wszystkimi kotami zrobimy im koci raj :lol:

welina pisze:Iwonko,a gdzie można kupić w Polsce pigwę. :lol:

Ewa, obawiam sie, że teraz pigwy już nie kupisz, chyba, ze przetworzoną :wink:
A powaznie, dostać pigwe to mistrzostwo świata 8) Ja mam nadzieje, że teraz juz nie bedę miała trudności, bo nareszcie "namierzyłam Pania od pigwy" :wink: Pigwy nie kupisz w sklepie, hipermarkecie itd. kupisz ja tylko na Ryneczku od kogos kto ma ja we własnym ogródku. Ponieważ pigwa jest z wyglądu podobna do gruszki czasami mozna przejść koło takiego owocu w ogóle nie wiedząc , ze to pigwa.
Ja jestem zauroczona pigwą, to cudowny owoc, cudownie pachnie, zanim ją przerobie to upajam sie jej zapachem (taki owocowy fetysz) :wink: Na surowo nie da sie jej zjeść ale pigwa w syropie jest pyszna np do herbatki, że nie wspomne o nalewce 8) Tylko, że Ty to chyba wszystko wiesz a ja się tak produkuje :lol:

Iweta

Post » Pt sty 14, 2011 11:08 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Iwonko znam smak pigwy i wygląd również.Moja mama robiła fantastyczny sok do herbaty.Brakuje mi tego smaku.W tamtym roku szukałam po wszystkich warszawskich bazarach, jednak bez skutku.Napisz mi tylko w jakich miesiącach można ją dostać.W tym roku stanę na głowie,a muszę ją kupić.
Ostatnio edytowano Pt sty 14, 2011 12:57 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt sty 14, 2011 11:10 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Proszę, napisz do mnie jak będzie sezon na pigwy :1luvu: Bo chodzi za mną marmolada z pigwy, pigwówka i kilka innych tego typu wynalazków :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 17, 2011 0:17 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Iwonko,przyszłam sobie na Twój wątek i po przeczytaniu ostatnich wpisów olśniło mnie:to Ty tworzysz te bazarkowe smakowitości owocowo-warzywne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Do tej pory ślinka mi cieknie,jak sobie przypomnę te słoiczki... :wink:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon sty 17, 2011 21:11 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

BUSIO pisze:Iwonko,przyszłam sobie na Twój wątek i po przeczytaniu ostatnich wpisów olśniło mnie:to Ty tworzysz te bazarkowe smakowitości owocowo-warzywne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Do tej pory ślinka mi cieknie,jak sobie przypomnę te słoiczki... :wink:

Gdzie Ty po nocy zabłądziłas na mój wątek :wink: Witaj :D
Chyba zmienie sobie nick na Konfitura albo Słoik albo lepiej Przetwór :ryk:

Iweta

Post » Pon sty 17, 2011 21:32 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Przetworowy Potwór może od razu :twisted: jak jest ciasteczkowy, to czemu nie :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon sty 17, 2011 21:58 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Afatima pisze:Przetworowy Potwór może od razu :twisted: jak jest ciasteczkowy, to czemu nie :D

To mi sie podoba , a jak brzmi... Przetworowy Potwór :ok: :lol:

Iweta

Post » Pon sty 17, 2011 23:38 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Zuzia szuka domu

Iweta pisze:
Afatima pisze:Przetworowy Potwór może od razu :twisted: jak jest ciasteczkowy, to czemu nie :D

To mi sie podoba , a jak brzmi... Przetworowy Potwór :ok: :lol:

Witaj!
Ale jaki tam Przetworowy Potwór? 8O Kobieto,Ty masz niebywały talent i jeszcze lepsze pomysły :ok:
Niestety w niedzielę miałam druga zmianę w pracy,więc trzeba było się rozluźnić i poczytać miau :mrgreen:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

[poprzednia][następna]