Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Super wieści Iwonko, może teraz czas na Pucka
Iweta pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Super wieści Iwonko, może teraz czas na Pucka
Pucka!nieee, chyba, że do super zaprzyjaźnionego wychodzącego domu a takiego nie znam
![]()
![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Iweta pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Super wieści Iwonko, może teraz czas na Pucka
Pucka!nieee, chyba, że do super zaprzyjaźnionego wychodzącego domu a takiego nie znam
![]()
![]()
mam super pomysła - a ja pomysly mam tylko super. Znam jeden super zaprzyjaźniony domek ---------------- może Shebunie do Pucka dodamy
.
ta kota u mnie się męczy, chociaż juz dobrze znosi warunki domowe, ale nadakl dzikun.
Dorota Wojciechowska pisze:Iweta pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Super wieści Iwonko, może teraz czas na Pucka
mam super pomysła - a ja pomysly mam tylko super. Znam jeden super zaprzyjaźniony domek ---------------- może Shebunie do Pucka dodamy
.
ta kota u mnie się męczy, chociaż juz dobrze znosi warunki domowe, ale nadakl dzikun.
he he jasne Dorotko a ja wtedy zamieszkam z Tobą bo tylko takie wyjscie mi zostanie![]()
Dorota Wojciechowska pisze:
Normalnie Iwonka toż to marzenie wielu osób pewnie z forum jest - mieszkać z tobą.
Rozumię że u ciebie, bo przecież domownicy nie zostaną za karę w domu z 14 -toma kotami
Alienor pisze:Oooo jak będzie można też od czasu do czasu spróbować tych pyszności, które na bazarkach wystawiasz, to melduję się na ochotnika z moim kociarstwem i Alą
welina pisze:Iwonko,a gdzie można kupić w Polsce pigwę.
BUSIO pisze:Iwonko,przyszłam sobie na Twój wątek i po przeczytaniu ostatnich wpisów olśniło mnie:to Ty tworzysz te bazarkowe smakowitości owocowo-warzywne![]()
![]()
Do tej pory ślinka mi cieknie,jak sobie przypomnę te słoiczki...
Afatima pisze:Przetworowy Potwór może od razujak jest ciasteczkowy, to czemu nie
Iweta pisze:Afatima pisze:Przetworowy Potwór może od razujak jest ciasteczkowy, to czemu nie
To mi sie podoba , a jak brzmi... Przetworowy Potwór![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 52 gości