Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
Nio, bo ja 10 minut temu w kuwecie byłam....
Wiesz, przez 10 minut to się wiele.. niespodzianek może przydarzyć.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
Kasia_1991 pisze:buuu Femka alez ci zazdraszczam taka fajna wystawa mi kolo nosa przeszla
Femka pisze:varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
Obawiam się, że Femka nie będzie potrzebowała trzepaka coby Ciebie trzepnąć.
varia na prezydenta![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku?
...
jak Ci złożę kurtuazyjną wizytę, to miesiąc będziesz dooopiszcze z siniaków leczyć
A ja będę miała zaszczyk dla Ciebie od Najlepszej na Świecie Dużej w Zielonym. Będzie remis.
a traficie...? Varia do Pałacu Prezydenckiego, a Femka we mnie i do kuwety?Femka pisze:varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
varia na prezydenta![]()
![]()
![]()
varia pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
varia pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
varia pisze:Femka pisze:varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
varia na prezydenta![]()
![]()
![]()
Nie wiem, czy to teraz pod obelgę nie podchodzi.
skaskaNH pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
Sugerujesz jakieś problemy z pęcherzem?
Może kryształy?
Marcelibu pisze:Czymam, czymam, jeszcze czymam...
ziemowit pisze:a traficie...? Varia do Pałacu Prezydenckiego, a Femka we mnie i do kuwety?Femka pisze:varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
varia na prezydenta![]()
![]()
![]()
skaskaNH pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
Sugerujesz jakieś problemy z pęcherzem?
Może kryształy?
iii, tam - poprzemieszczam się zygzaczkiiemFemka pisze:ziemowit pisze:a traficie...? Varia do Pałacu Prezydenckiego, a Femka we mnie i do kuwety?Femka pisze:varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
varia na prezydenta![]()
![]()
![]()
z pałacem prezydenckim i kuwetą to nie wiem, ALE W CIEBIE TRAFIę NA PEWNO![]()
![]()
![]()
![]()
ziemowit pisze:iii, tam - poprzemieszczam się zygzaczkiiemFemka pisze:ziemowit pisze:a traficie...? Varia do Pałacu Prezydenckiego, a Femka we mnie i do kuwety?Femka pisze:varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
varia na prezydenta![]()
![]()
![]()
z pałacem prezydenckim i kuwetą to nie wiem, ALE W CIEBIE TRAFIę NA PEWNO![]()
![]()
![]()
![]()
ziemowit pisze:a traficie...? Varia do Pałacu Prezydenckiego, a Femka we mnie i do kuwety?Femka pisze:varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
varia na prezydenta![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:No, bo ten Uro-Pet taki niedobry, niesmaczny, a to regularnie trzeba brać - to może i kryształy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 47 gości