Czarne czesto w filozoficznym nastroju?
Pregowane - ideal kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Czarne czesto w filozoficznym nastroju?
Pregowane - ideal kota
varia pisze:Dorota pisze:Czarne czesto w filozoficznym nastroju?
Pregowane - ideal kota
Dorota nie zna imion Twoich kotów.![]()
![]()
![]()
Życzliwa.
varia pisze:Dorota pisze:Czarne czesto w filozoficznym nastroju?
Pregowane - ideal kota
Dorota nie zna imion Twoich kotów.![]()
![]()
![]()
Życzliwa.
gattara pisze:Doroto, czarne ( czyli Bono) nie może być w filozoficznym nastroju gdyż nie posiada aparatury do wytwarzania myślenia z gatunku filozoficznych, prozaicznie mówiąc kartofel ma bogatsze życie wewnetrzne
![]()
.
Pręgowane ( czyli Falka ), ideał małego kocurka.... tylko przez złośliwość natury została kociczką
![]()
gattara pisze:Cóż ja bym biedna bez Ciebie zrobiła![]()
Bono nie może być w filozoficznym nastroju gdyż nie posiada aparatury do wytwarzania myślenia z gatunku filozoficznych![]()
Aga86 pisze:Ja nie jestem usatysfakcjonowana ( ale długaśny wyraz napisałam), bo nie ma zdjęcia Żabulki.
A najważniejsze, że moja kochana Księżniczka czuje się dobrze.
I jeszcze siedzę w pracy o muszę odpowiadać na głupie pytania. Jak dzisiaj w nocy podadzą, że w Poznaniu popełniono zbrodnię, to znaczy, że ukatrupiłam najgłupszego studenta. Ja im takie ładne proste zadanka powymyślałam a oni nic nie kumają. A na moje pytanie ile to będzie 9+91 padła odpowiedź 200. Dobrze, że mogę co pewien czas zaglądnąć na forum
gattara pisze:
Haniu, ja tam nic nie chcę mówić ale na stronie 96 było cztery zdjęcia Żabci![]()
Jesooo, kogo Ty uczysz?
Kasiu, prawdopodobnie właśnie jak Liluś, takie sie nam oryginalne stwory trafiły
Aga86 pisze:Jak to kogo uczę kwiat przyszłej intelygencyji - przyszłych panów ( i panie ) inżynierów informatyki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości