BANDA KULAWEGO'07 - Koral dziś nie przyjmuje życzeń :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 13:00 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

annskr pisze:
Femka pisze:Przykro mi, że nie było dzisiaj okazji pogadać tutaj.

Zainteresowanych informuję, że Femka sporo sobie pogadała przy ognisku :twisted:

Czyli, że się napier... jak stodoła? :twisted:

annskr pisze:Światło było liche, więc uwieczniłam ją fotograficznie dopiero po odwiezieniu do domu.

I niniejszym to zdjęcie wystawiam na licytację :D

Zaczynamy od 10zł?

Możesz wstawić to zdjęcie? :piwa:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 16, 2009 13:04 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Marcelibu, my się jutro widzimy :roll:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon lis 16, 2009 13:05 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Marcelibu pisze:Czyli, że się napier... jak stodoła? :twisted:

wypraszam sobie równie mało finezyjne określenia :roll:
:mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 16, 2009 13:39 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Femka pisze:Marcelibu, my się jutro widzimy :roll:

To nie zapomnij przywieźć tego zdjęcia :mrgreen: .

I koniecznie obcinacz do paznokci!!!! Plisss!!! Taki dla kotów.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon lis 16, 2009 13:40 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

jeśli z tym obcinaczem to nie są żarty, to musisz mi przypomnieć wieczorem, bo jak znam życie... :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 16, 2009 13:41 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Femka pisze:

wypraszam sobie równie mało finezyjne określenia :roll:
:mrgreen:

Ja w sobotę jechałam metrem w nocy, przez pół Warszawy umalowana jak indianin i prawie usnęłam... a śmierdziało ode mnie wódką (fuj) :piwa: ! Do domu szłam dwa razy dłużej, mimo, że bardzo się starałam.

Marcelibu

Post » Pon lis 16, 2009 13:44 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Femka pisze:jeśli z tym obcinaczem to nie są żarty, to musisz mi przypomnieć wieczorem, bo jak znam życie... :mrgreen:

Serio. Chciałabym Moenikowi obciąć pazurki i zobaczyć, jak to się robi. Tzn., gdybyś Ty mogła mu obciąć 8) .

Przypomnę, ale to późno później, bo po "zajęciach" jeszcze mam fryzjera :? .

Marcelibu

Post » Pon lis 16, 2009 13:48 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Marcelibu pisze:Ja w sobotę jechałam metrem w nocy, przez pół Warszawy umalowana jak indianin i prawie usnęłam... a śmierdziało ode mnie wódką (fuj) :piwa: ! Do domu szłam dwa razy dłużej, mimo, że bardzo się starałam.

strasznie nierówno się prowadzisz :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 16, 2009 13:49 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Marcelibu pisze:
Femka pisze:jeśli z tym obcinaczem to nie są żarty, to musisz mi przypomnieć wieczorem, bo jak znam życie... :mrgreen:

Serio. Chciałabym Moenikowi obciąć pazurki i zobaczyć, jak to się robi. Tzn., gdybyś Ty mogła mu obciąć 8) .

po 22 nie odbieram telefonów, bo jutro muszę wstać o 4 :strach: :crying:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 16, 2009 14:03 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Cóż... Twoje słowa trafnie, acz dość brutalnie oddają istotę rzeczy :mrgreen: Powiedziałabym nawet, że jak bardzo duża stodoła :oops:

Marcelibu pisze:Możesz wstawić to zdjęcie? :piwa:

Mogę - ale
a. nieco się boję, w końcu mieszkam z Femką w jednym średniej wielkości mieście, a ona wie, jak wyglądam, gdzie mieszkam, czym jeżdżę
b. może Femka, jak już jej mózg normalnie ruszy, będzie wolała okazać trochę serca (wołowego, może być w puszkach) kociakom w zamian za to zdjęcie?
c. biedactwo w pąsach zniknęłoby z forum na wieki, a tego na razie nie chcemy?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon lis 16, 2009 14:05 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

niewykluczone, że rzeczywiście Cię wesprę kilkoma kartonikami bozity, bo moje koty - zdaje się - nie uznają jej za coś jadalnego. Co nie znaczy, że to wsparcie nie będzie wymuszone szantażem :mrgreen: a szantaż jest karalny :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pon lis 16, 2009 14:09 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Femka pisze:
Marcelibu pisze:

po 22 nie odbieram telefonów, bo jutro muszę wstać o 4 :strach: :crying:

No dobra. To o godz. 21,58 :mrgreen: .

Marcelibu

Post » Pon lis 16, 2009 14:12 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

annskr pisze:

Cóż... Twoje słowa trafnie, acz dość brutalnie oddają istotę rzeczy :mrgreen: Powiedziałabym nawet, że jak bardzo duża stodoła :oops:

Marcelibu pisze:Możesz wstawić to zdjęcie? :piwa:

Mogę - ale
a. nieco się boję, w końcu mieszkam z Femką w jednym średniej wielkości mieście, a ona wie, jak wyglądam, gdzie mieszkam, czym jeżdżę
b. może Femka, jak już jej mózg normalnie ruszy, będzie wolała okazać trochę serca (wołowego, może być w puszkach) kociakom w zamian za to zdjęcie?
c. biedactwo w pąsach zniknęłoby z forum na wieki, a tego na razie nie chcemy?

:ryk: :ryk: :ryk:

Marcelibu

Post » Pon lis 16, 2009 14:18 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

dubel.
Ostatnio edytowano Pon lis 16, 2009 14:20 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

Post » Pon lis 16, 2009 14:19 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Koral przyjmuje dziś życzenia :):):)

Femka pisze:niewykluczone, że rzeczywiście Cię wesprę kilkoma kartonikami bozity, bo moje koty - zdaje się - nie uznają jej za coś jadalnego.

Trzymam za słowo :ok:

Femka pisze:szantaż jest karalny :twisted:

Jakiś szantaż 8O 8O 8O 8O 8O :?: :?:
Koniecznie na policję :!:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]