Oo Simbo chłopie ty to jeszcze młodziaszek jesteś- nie to co ja, stary pierdziel, nawet nie pamiętam ile ja już mam tych lat...3, 4? Szalej póki możesz, bo potem to tylko drzemka, śniadanko, drzemka, siku, drzemka, obiadek, drzemka... ee o czym to ja...?
a Sarabka, kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
To jeszcze ja! Subo wszystkiego naj i żebyś się pozył Sarabki z szafy A to, że chcą Jej zdjęcia to się nie przejmuj... te Duże to takie już są, że im nie wystarcza to co mają Kitek
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.
Duża mówiła że padł jej w domu net i muszą dzisiaj kupić jakiegoś Routera bo inaczej nie będzie działać i że zdjęcia będą jak tylko uda jej się połączyć z dmu ze światem
Między innymi zdjęcia "Sarabki - zdobywcy szafy" z wielce zadowoloną miną Kurde jak ja nie cierpię tej małej - żeby kot już nawet na szafie nie miał spokoju Śpię sobie spokojnie to najpierw zaczyna miałczeć gdzie jestem, później cały czas miałcząc wchodzi na górę zaczyna mnie lizać po uszach itp - myślę sobie "OK możesz zostać" i próbuję spać Ale nie, ona nie poleży zaraz schodzi, a później znowu wchodzi i tak w kółko i w kółko
Nic a nic nie rozumiesz kobiet! Dziewczyna chce ci się przypodobac - tym skakaniem stara się dbac o linię i zaprezentowac ci swoje zgrabne ciałko i lśniące futro w pełnej krasie! Chyba jej wpadłeś w oko, więc ciesz się i korzystaj zamiast narzekac
Pozdrawiam, Szelma (dobrze, ze Bazyl nie widzi...)
Szelma W oko to coś wpadło dla mnie Jak zwykle wiosną mam problem z kanalikiem łzowym który mam zarośniety Oczo zrobiło mi się czerwone i poszliśmy z Dużą do tego gościa zwanego wetem Przygotowałem się na ostrą walkę, zacząłem bluzgać, wyrywać się i drapać wszystkich ale okazało się że nikt mi nie chce robić zastrzyków - i tylko wlali mi jakieś paskudztwo do oka Ddostaliśmy też do domu Gentamecynę i teraz cała rodzina mnie trzyma codziennie żeby mi wkropić Mówię Wam co za ludzie
Kitku Niestety wyżej wejść sie już nie da Wszystkie miejsca nizej Sarabka już opanowała ta szafa to był mój ostatni azyl, opoka, miejsce gdzie mogłęm się ukryć i spokojnie wypocząć Ale nie, Duży musiał tam coś przykręcić i teraz to małe nadpobudliwe jest już wszędzie
Simbuś
PS zapomniałęm Wam opowiedzieć jaka w sobotę spotkała mnie straszna tragedia Duży poszedł do pracy a Duża zaspała na śniadanko Czekamy z Sarabką 6.00 nie ma, 7.00 nie ma, 8.00 nie ma płaczemy, krzyczymy nic nie pomaga - Duża śpi jak zabita a koteczki głodne Próbowaliśmy zorganizować włamanie do szafki z puszkami ale jedyne co udało nam się otworzyć to bułka tarta oczywiście rozsypaliśmy ją po całym domu i kiedy w końcu Duża raczyła się obudzić musiała to postrzątać