Kiedy będą wyniki?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Wszyscy zapomnieli, że dziś robię ostatki. Jest mi smutno i źle.
Fel
madrugada pisze:Bardzo mi przykro, że nikt nie przyszedł.
My mamy bardzo poważny problem w rodzinie, więc przez jakiś czas nas nie będzie na forum.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Wszyscy zapomnieli, że dziś robię ostatki. Jest mi smutno i źle.
Fel
Przepraszam, Felisiu, u nas ciągle klopoty z jedzeniem, moim i Usi, Duża się przejmuje, podkarmia, próbuje i... jakoś tak zeszło. Ale za to były dwa wspaniałe bale, masz piękny strój książęcy i dwie korony do wyboru, poznaļeś tyle kotkòw i tyle pięknych kotek. A czy któraś zapadła Ci w serce szczególnie?![]()
Sabcia
madrugada pisze:Bardzo mi przykro, że nikt nie przyszedł.
My mamy bardzo poważny problem w rodzinie, więc przez jakiś czas nas nie będzie na forum.
MB&Ofelia pisze:Felisiu, moje pannice już miały zamówionego kotolota. Ale przeczytałyśmy, że wampiry cię porwały, więc biedne koteczki zamiast śledzika zjadły mięsko, wymyły pyszczki i poszły spać.
MB&Ofelia pisze:Feliś, lizu lizu po uszku. I naprychaj na Ciocię MaryLux że nie napisała że już jezdeś w domciu!Byśmy se przyleciały kotolotę na rypcię! I może nawet by dla mię cosik zostało, bo ostatmnio Ciorna wszystko zeżera i ja głoduję!
![]()
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Będzie jezzcze niejedna okazja do balu, Felisiu![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 79 gości