DT u Bastet ♥ Nowy Filmik ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 11, 2020 18:34 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Biedna bastusia :201461 niech dochodzi do siebie :ok: :ok:
Na pocieszenie mogę powiedzieć, że na przyszłość jak komuś z nas się zdarzy kastrować kota po takich przejściach to będziemy wiedzieć że przed zabiegiem trzeba sprawdzić co w kotku siedzi i czy nie ma Problemow z wątrobą.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt gru 11, 2020 19:03 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Śledziła przeciez na bieżąco losy Bastet i Isi, ale jak teraz zobaczyłam to zdjęcie i ten filmik, to wierzyć się nie chce, że tak bardzo biedniutkie były, szczególnie Bastusia...
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Pt gru 11, 2020 20:40 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Trzymam wielkie kciuki za Bastusie, zeby watrobka sie pieknie zregenerowala i zeby Dziewczynka zdrowa byla, bo szczesliwa to juz u Ciebie jest :1luvu:
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Pt gru 11, 2020 21:19 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

:ok: za Bastusię!
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt gru 11, 2020 21:22 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Bastet, już pisałam kiedyś, że jesteś wielka. Nie widziałam jeszcze tak zabiedzonego kociaka. A Bastusia teraz prezentuje się ładnie, mimo łysych placków. Wydobrzeje, jest dzielna!
...bo koty są dobre na wszystko...

Kot-tyna

Od: Sob lis 07, 2020 21:53

Post » Pt gru 11, 2020 21:33 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Ja pamiętam fotkę bastusi p.t. czy ten kot żyje. Jakby porównać tą fotkę z bastusia teraz, to trudno uwierzyć, że to ten sam kot.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt gru 11, 2020 23:10 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Dziękujemy bardzo za wszelkie kciuki. To prawda, to był w ogóle cud, że Bastet z tego wyszła.
Ale byłam dziś u tej mojej Pani dr na Damrota, i ona mówi, że z tą wątrobą nie jest wcale tak źle, ponieważ wyniki są dobre. Na wynikach tego nie widać. I że po prostu dzięki dobrej opiece od czasu gdy ją znalazłam, ta wątroba funkcjonuje nienajgorzej. A że tak wygląda, jak wygląda, to kwestia tego, co Bastusia kiedyś przeszła. Ale żeby nie oceniać tej wątroby po wyglądzie, bo to nie konkurs piękności, a po wynikach. A wyniki wątrobowe niezłe.
Pytałam o ten Ornipural. Powiedziała, że podaje się go w momencie, gdy wyniki się sypią i że tu na razie nie ma co. Co najwyżej mogę kupić dla Bastet Hepatokrill. Wspomagająco.
A co do opisu usg, to nie podobał jej się opis rogu macicy. Że tam jest wg niej jakiś stan zapalny.... Mamy w dalszym ciągu antybiotyk i przeciwzapalne. No i kontrolne usg po tygodniu. Uff.... Cieszę się, że Basti jest w dobrych rękach.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt gru 11, 2020 23:13 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Bastet pisze:Dziękujemy bardzo za wszelkie kciuki. To prawda, to był w ogóle cud, że Bastet z tego wyszła.
Ale byłam dziś u tej mojej Pani dr na Damrota, i ona mówi, że z tą wątrobą nie jest wcale tak źle, ponieważ wyniki są dobre. Na wynikach tego nie widać. I że po prostu dzięki dobrej opiece od czasu gdy ją znalazłam, ta wątroba funkcjonuje nienajgorzej. A że tak wygląda, jak wygląda, to kwestia tego, co Bastusia kiedyś przeszła. Ale żeby nie oceniać tej wątroby po wyglądzie, bo to nie konkurs piękności, a po wynikach. A wyniki wątrobowe niezłe.
Pytałam o ten Ornipural. Powiedziała, że podaje się go w momencie, gdy wyniki się sypią i że tu na razie nie ma co. Co najwyżej mogę kupić dla Bastet Hepatokrill. Wspomagająco.
A co do opisu usg, to nie podobał jej się opis rogu macicy. Że tam jest wg niej jakiś stan zapalny.... Mamy w dalszym ciągu antybiotyk i przeciwzapalne. No i kontrolne usg po tygodniu. Uff.... Cieszę się, że Basti jest w dobrych rękach.

I się nie przyznałaś, że byłaś tak blisko mnie? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Obie panie na Damrota są super, na którą trafiłaś?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 11, 2020 23:17 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

MaryLux pisze:
Bastet pisze:Dziękujemy bardzo za wszelkie kciuki. To prawda, to był w ogóle cud, że Bastet z tego wyszła.

I się nie przyznałaś, że byłaś tak blisko mnie? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

To prawda - są super :D A czemu Ty dopiero teraz mówisz, że tam jest taka świetna przychodnia? :lol:
A raz trafiam na jedną a raz na drugą. Dziś była dr Justyna.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt gru 11, 2020 23:22 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Bastet pisze:
MaryLux pisze:

To prawda - są super :D A czemu Ty dopiero teraz mówisz, że tam jest taka świetna przychodnia? :lol:
A raz trafiam na jedną a raz na drugą. Dziś była dr Justyna.

chodziłam do niej z Inką, potem z Manią. Przy Luśce fundacja uparła się na inną lecznicę, nie wiem, czemu, skoro tu jest świetnie i do tego dla mnie bliziutko.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob gru 12, 2020 2:38 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Kochana Bastunia :ok: :ok: :ok:
Wątroba ma ogromne rezerwy, kicia na pewno będzie normalnie funkcjonowała! :201461
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob gru 12, 2020 8:20 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Tfu, tfu, tfu - ten róg macicy...
...bo koty są dobre na wszystko...

Kot-tyna

Od: Sob lis 07, 2020 21:53

Post » Sob gru 12, 2020 15:24 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Taaakkk. DJvet jest super lecznicą, tylko my mamy za daleko.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob gru 12, 2020 17:53 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Kciuki nadal do Was biegną :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 12, 2020 18:10 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Za Bastusię :ok: :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

[poprzednia][następna]